Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De Ultimate Padel Tour: Een nieuwe golf van competitie

De wereld van padel, een snelgroeiende sport die een mix is van tennis en squash, is in rep en roer door de aankondiging van een gloednieuwe competitie: de Ultimate Padel Tour. Deze tour, die zich voornamelijk richt op wedstrijden in Spanje, belooft niet alleen een spannende reeks wedstrijden, maar ook een aanzienlijke prijzenpot en aantrekkelijke voordelen voor de deelnemende spelers.

De opkomst van de Ultimate Padel Tour

Een paar weken geleden werd de Ultimate Padel Tour voor het eerst aangekondigd door Padel Alto, tot grote opwinding van de padelgemeenschap. Deze nieuwe tour, die een reeks van 15 competities omvat, waarvan twaalf in Spanje, belooft een aanzienlijke prijzenpot. De winnaars van elke klasse kunnen rekenen op een prijs van €11.699 per speler, met een totale prijzenpot van €280.000 per toernooi.

De eerste wedstrijd van de tour

De Ultimate Padel Tour heeft onlangs zijn eerste wedstrijd aangekondigd, die zal plaatsvinden in A Coruña, Spanje. Dit toernooi, dat zal lopen van 10 tot 18 februari, markeert het begin van wat belooft een spannende reeks wedstrijden te worden.

Een aantal spelers heeft zich al aangemeld om deel te nemen aan dit inaugurele evenement. Bij de mannen zijn Mario Huete (88) en Aitor García Bassas (87) de eerste namen op de lijst, terwijl bij de vrouwen Patricia Ribeiro (69) en Julia Polo (73) zich hebben ingeschreven voor de competitie.

Live-uitzending van de wedstrijden

Om ervoor te zorgen dat padelliefhebbers over de hele wereld kunnen genieten van de actie, zullen de wedstrijden van de Ultimate Padel Tour live worden uitgezonden op YouTube en Twitch. Dit betekent dat fans de kans krijgen om hun favoriete spelers in actie te zien, ongeacht waar ze zich bevinden.

De Ultimate Padel Tour belooft een spannende toevoeging te zijn aan de wereld van padel. Met een aanzienlijke prijzenpot, een reeks wedstrijden in Spanje en de mogelijkheid voor fans om de actie live te volgen, is het duidelijk dat deze nieuwe tour een grote impact zal hebben op de sport. Of je nu een speler bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, of een fan die gewoon wil genieten van wat topklasse padelactie, de Ultimate Padel Tour heeft voor ieder wat wils.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist