Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De topverdieners van het World Padel Tour-seizoen

De World Padel Tour (WPT) is een van de meest prestigieuze padeltoernooien ter wereld. Het is een arena waar de beste spelers strijden om de titel en een aanzienlijk prijzengeld. Het afgelopen seizoen was bijzonder intensief, met talloze toernooien die de spelers tot het uiterste hebben gedreven. Laten we eens kijken naar de tien herenspelers die het meest hebben verdiend tijdens dit seizoen van de World Padel Tour.

10. Jon Sanz: € 49.634

Jon Sanz, een opkomende ster in de padelwereld, heeft dit seizoen een indrukwekkende prestatie geleverd. Met zijn dynamische spel en onvermoeibare inzet heeft hij een totaal van € 49.634 verdiend.

9. Paquito Navarro: € 51.932

Paquito Navarro, een veteraan in de sport, heeft zijn ervaring en vaardigheden gebruikt om een totaal van € 51.932 te verdienen. Zijn consistente prestaties hebben hem een plaats in de top tien opgeleverd.

8. Momo Gonzalez: € 52.190

Momo Gonzalez, bekend om zijn agressieve speelstijl en snelle reflexen, heeft dit seizoen € 52.190 verdiend. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen hebben hem een plaats in de top tien opgeleverd.

7. Juan Lebrón: € 52.647

Juan Lebrón, een van de meest getalenteerde spelers in de padelwereld, heeft dit seizoen € 52.647 verdiend. Zijn technische vaardigheden en strategisch inzicht hebben hem een plaats in de top tien opgeleverd.

6. Federico Chingotto: € 58.633

Federico Chingotto, bekend om zijn krachtige slagen en tactische spel, heeft dit seizoen € 58.633 verdiend. Zijn prestaties hebben hem een plaats in de top tien opgeleverd.

5. Alejandro Galan: € 70.025

Alejandro Galan, een van de meest veelbelovende jonge spelers in de padelwereld, heeft dit seizoen € 70.025 verdiend. Zijn indrukwekkende prestaties en potentieel hebben hem een plaats in de top vijf opgeleverd.

4. Franco Stupaczuk: € 115.932

Franco Stupaczuk, een van de meest ervaren spelers in de padelwereld, heeft dit seizoen € 115.932 verdiend. Zijn consistente prestaties en ervaring hebben hem een plaats in de top vijf opgeleverd.

3. Martín Di Nenno: € 115.932

Martín Di Nenno, een van de meest getalenteerde spelers in de padelwereld, heeft dit seizoen € 115.932 verdiend. Zijn technische vaardigheden en strategisch inzicht hebben hem een plaats in de top drie opgeleverd.

2. Arturo Coello: € 128.445

Arturo Coello, een van de meest veelbelovende jonge spelers in de padelwereld, heeft dit seizoen € 128.445 verdiend. Zijn indrukwekkende prestaties en potentieel hebben hem een plaats in de top twee opgeleverd.

1. Agustin Tapia: € 128.445

Agustin Tapia, een van de meest getalenteerde en ervaren spelers in de padelwereld, heeft dit seizoen € 128.445 verdiend. Zijn consistente prestaties en ervaring hebben hem de toppositie opgeleverd.

Deze spelers hebben niet alleen hun vaardigheden en talenten getoond, maar ook hun vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Ze hebben bewezen dat ze tot de beste spelers in de padelwereld behoren en we kijken uit naar hun prestaties in het volgende seizoen van de World Padel Tour.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist