Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De top tien herenparen in de Premier Padel Wereldtournee

De Premier Padel Wereldtournee is vanaf dit jaar de officiële wereldtournee. De top herenparen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels bevestigd. Hieronder volgt een overzicht van de top tien paren die de padelwereld zullen domineren.

1. Juan Lebron en Ale Galan

Er was veel speculatie dat Galan en Lebron hun samenwerking zouden beëindigen, maar ze besloten toch samen te blijven. Ondanks een moeilijke start van het seizoen, eindigden ze sterk en wonnen ze vijf van de tien titels. De verwachtingen zijn hooggespannen dat Lebron en Galan als nummer één zullen starten in het nieuwe seizoen.

2. Arturo Coello en Agustín Tapia

Coello en Tapia begonnen het seizoen met een indrukwekkende reeks van 46 opeenvolgende overwinningen. Ondanks een moeilijkere herfst, wisten ze nog twee wedstrijden te winnen na de zomerstop. Tapia sprak in een interview over de uitdagingen om aan de top te blijven en de motivatie te behouden. Hun doel voor het volgende seizoen is om hun motivatie te herwinnen en vast te houden.

3. Franco Stupaczuk en Martín Di Nenno

Stupaczuk en Di Nenno zullen ook samen verder gaan. Ze wonnen de eerste Premier Padel competitie, maar hadden daarna moeite tegen Tapia/Coello. Uiteindelijk wisten ze de overwinningsreeks van de nummer één van de wereld te doorbreken. Ze hadden een geweldig seizoen en wonnen in totaal zeven titels.

4. Paquito Navarro en Sanyo Gutiérrez

Navarro en Gutiérrez, die eerder samen speelden in 2016 en 2017, zijn herenigd voor een nieuwe samenwerking. Ze wonnen samen acht titels en daagden de giganten Fernando Belasteguín en Pablo Lima uit voor de overwinning.

5. Momo González en Federico Chingotto

González en Chingotto zijn een nieuwe samenwerking aangegaan. Chingotto sloot het seizoen af met een overwinning in de Masterfinale met Paquito, maar ze besloten uit elkaar te gaan om nieuwe partnerschappen aan te gaan. González, die het afgelopen seizoen met verschillende partners speelde, keert nu terug naar de backhand.

6. Fernando Belasteguín en Lucho Capra

Capra, die een groot deel van 2023 samen speelde met Maxi Sanchez, vormt nu een paar met een andere legende – Belasteguín, de grootste in de padelwereld en altijd op zoek naar een linkshandige partner.

7. Juan Tello en Álex Ruiz

Tello en Ruiz begonnen hun samenwerking aan het begin van vorig jaar. Hun beste resultaat was een finaleplaats in Málaga, maar ze hadden ook moeilijke momenten en verlieten veel toernooien voortijdig. Ze eindigden het seizoen als zesde op de World Padel Tour.

8. Victor Ruiz en Lucas Bergamini

Ruiz en Bergamini zullen ook samen verder gaan. Hun beste resultaat was een halve finale in Zweden. Ze bereikten de ronde van 16 en kwartfinales in de meeste evenementen. Ze hebben een hoge FIP-ranglijst dankzij het bereiken van de finale van Premier Padel in Milaan in 2022.

9. Coki Nieto en Jon Sanz

Sanz en Nieto deden eind mei samen mee aan de Vienna Open en bereikten een halve finale. Hun samenwerking eindigde echter al na één toernooi, omdat Sanz werd gevraagd om met Ale Galan te spelen. Ze werden herenigd toen Juan Lebron terugkeerde op het veld en bereikten een finaleplaats in Finland.

10. Javi Garrido en Mike Yanguas

Garrido en Yanguas beginnen ook een samenwerking. Beide spelers speelden vorig jaar samen met verschillende partners. Nu kijken ze uit naar een nieuw seizoen waarin ze samen verder stappen in hun carrière zullen zetten.

De ranglijsten voor 2024 zijn nog niet definitief vastgesteld. De bovenstaande lijst is gebaseerd op de FIP-ranking van 2023.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist