Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De toekomst van singles poker – Sanyo, Momo, Capra en Alex Ruiz

De breuk tussen Juan Lebron en Alejandro Galan heeft een domino-effect veroorzaakt tussen de topkoppels. Galan heeft Chingotto bevestigd als zijn partner, Lebron aan Paquito en Tello gaat met Bela. Er zijn 4 namen die ‘single’ blijven en op zoek moeten naar een partner.

Momo Gonzalez, Sanyo Gutierrez, Alex Ruiz en Lucho Capra zijn de spelers die nu op zoek moeten naar een nieuwe horizon.

Hoewel Momo Gonzalez de P2 van Puerto Cabello zal spelen met Lebron, zal de voormalige nummer 1 zich na dat toernooi aansluiten bij Paquito Navarro in zijn 2.0 versie. Momo Gonzalez heeft als optie twee namen die al zijn partners zijn geweest: Sanyo Gutierrez en Alex Ruiz.

De balans van Momo leunt iets meer naar de kant van Alex Ruiz, omdat hij zich nooit op zijn gemak voelde met Sanyo Gutierrez.

Het grote probleem hier is dat, nu Bela overschakelt naar de forehand om met Tello te spelen, er 3 vrije forehands zijn en slechts één backhand. Als Momo terugkeert met Alex Ruiz, zullen Capra en Sanyo vrij zijn, beide forehands.

Het is waar dat Sanyo al op de backhand heeft gespeeld (vorig jaar in de Master Closing met Mike Yanguas), maar het lijkt riskant om te denken dat hij van kant zou wisselen om met de linkshandige te spelen.

Alles wijst erop dat er nog meer veranderingen komen. De storm gaat door.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Tactical Padel Racket El Jefe '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist