Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De ‘Superpibes’ bereiken hun zesde finale van het seizoen

Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk lieten een briljante wedstrijd zien waarmee ze hun zesde finale van het seizoen bereikten.

In de tweede halve finale van de World Padel Tour French Open namen Stupaczuk en Di Nenno het op tegen het verrassingspakket van het toernooi, Ramiro Moyano en Xisco Gil.

Moyano en Gil, die de halve finale bereikten na het uitschakelen van de 7e en 3e geplaatste paren van het toernooi, hadden weinig in te brengen tegen het spel van de superpipes.

Di Nenno en Stupaczuk lieten opnieuw zien waarom ze het op één na beste koppel van het seizoen zijn. Met snel en krachtig spel lieten de Argentijnen hun tegenstanders niet reageren, waardoor ze hun ticket voor de grote finale op zondag veilig stelden.

“Ons niveau vandaag was spectaculair. Ik denk dat Martin op dit moment de beste forehand van het circuit heeft, hij heeft dat indrukwekkende schot en dat liet hij vandaag zien. Laten we nu genieten van nog een finale. Het is ongelooflijk wat voor jaar we hebben”, zei Franco Stupaczuk na de wedstrijd in een interview met World Padel Tour.

Met deze beslissende overwinning van 6/2 6/1 bereiken de superpipes hun zesde finale van het seizoen. Morgen gaan ze op zoek naar hun tweede titel als duo wanneer ze het opnemen tegen Federico Chingotto en Paquito Navarro.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Match Light '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist