Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De Riad P1: Een Nieuw Hoofdstuk in de Geschiedenis van Premier Padel

De Riad P1, het eerste toernooi van het seizoen 2024 in Premier Padel, belooft een spannende start van het seizoen te worden. Met een line-up van top 8 paren die zich hebben ingeschreven voor het evenement, is de competitie heviger dan ooit. Het toernooi, dat plaatsvindt van 26 februari tot 2 maart, zal de spelers en hun fans op het puntje van hun stoel houden.

De Top 8 Paren: Een Mix van Verwachte en Onverwachte Namen

Tot verrassing van velen zijn Juan Lebrón en Alejandro Galán het nummer 1 paar. Hoewel Arturo Coello individueel aan de leiding gaat, kon zijn partner Agustín Tapia vorig jaar niet deelnemen aan een aantal toernooien, dus zij zullen uitkomen als paar nummer 2. Dit is een interessante wending, aangezien velen hadden verwacht dat Coello en Tapia de top van de lijst zouden domineren.

De Superpibes, Martín Di Nenno en Franco Stupaczuk, vormen paar nummer 3. De top 4 wordt gecompleteerd door de triomfantelijke terugkeer van Paquito Navarro en Sanyo Gutiérrez. Beide paren hebben in het verleden indrukwekkende prestaties geleverd en het zal interessant zijn om te zien hoe ze het dit seizoen zullen doen.

De Nieuwkomers en de Oude Garde

Fede Chingotto debuteert met Momo González en zij vormen paar nummer 5. Ondertussen komen Bela en Lucho Capra uit op plaats 6. De lijst wordt gecompleteerd door Alex Ruiz en Juan Tello op plaats 7 en het verrassende duo Lucas Bergamini en Victor Ruiz op plaats 8.

Opvallend is dat paren als Coki Nieto en Jon Sanz (plaats 9), of Yanguas met Garrido (plaats 10), niet op deze lijst staan. Dit toont aan dat de competitie in Premier Padel steeds intenser wordt, met nieuwe talenten die de gevestigde orde uitdagen.

Wat te Verwachten van de Riad P1

Met zo’n sterke line-up van paren, belooft de Riad P1 een spannend toernooi te worden. De fans kunnen uitkijken naar enkele intense wedstrijden, waarbij de spelers alles zullen geven om het seizoen op een hoge noot te beginnen.

De Riad P1 is niet alleen een kans voor de spelers om hun vaardigheden te tonen, maar ook een kans voor de fans om hun favoriete spelers in actie te zien. Met de groeiende populariteit van padel wereldwijd, zal dit toernooi ongetwijfeld veel aandacht trekken.

Conclusie

De Riad P1 belooft een spannende start van het Premier Padel seizoen 2024 te worden. Met een mix van gevestigde namen en opkomende talenten, is de competitie heviger dan ooit. Of je nu een fan bent van de oude garde of enthousiast bent over de nieuwe talenten, de Riad P1 heeft voor ieder wat wils. Het is tijd om de kalender te markeren en je klaar te maken voor een seizoen vol actie en opwinding.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist