Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De Premier Padel Mexico verandert van locatie

Na de eerste editie in Monterrey, zal de Premier Padel Mexico Major dit seizoen plaatsvinden in Acapulco, zoals aangekondigd door de organisatoren. In de editie van 2023 zullen de vrouwen deelnemen aan de loting.

Het Premier Padel circuit heeft bekendgemaakt dat de laatste Major van het seizoen, gepland van 27 november tot en met 3 december 2023, een andere locatie krijgt.

Nadat het toernooi tijdens de eerste editie te kampen had met slechte weersomstandigheden in de Sonora Club in Monterrey, wordt het nu verplaatst naar de Arena GNP Seguros, gelegen in het iconische Mundo Imperial in Acapulco, Mexico.

Door deze verandering van locatie biedt het circuit plaats aan bijna 11.000 enthousiaste fans voor de Premier Padel Mexico Major van 2023, waarmee de capaciteit van het evenement verdubbelt.

De Arena GNP Seguros, centraal gelegen in Riviera Diamante, Acapulco, heeft zes hoofdbanen en twee oefenbanen. Daarnaast beschikt het over een ruim intern mediacentrum, uitgerust met ultramoderne 4K televisie-uitzendfaciliteiten, waardoor de ervaring voor fans die het evenement vanuit hun eigen huis volgen, wordt verbeterd.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist