Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De opkomst van de Ultimate Padel Tour: Een nieuwe horizon in de wereld van Padel

Padel, een sport die wereldwijd aan populariteit wint, heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met de introductie van de Ultimate Padel Tour. Deze nieuwe competitie, die zich voornamelijk richt op wedstrijden in Spanje, belooft een aantrekkelijk prijzengeld en gunstige voorwaarden voor de deelnemende spelers. Laten we eens kijken naar wat deze nieuwe tour te bieden heeft.

Wat is de Ultimate Padel Tour?

De Ultimate Padel Tour is een nieuw initiatief van een bedrijf dat zich richt op het organiseren van de meerderheid van de padelcompetities in Spanje. Met een indrukwekkend prijzengeld van €280.000 voor elke competitie, belooft de tour een spannende nieuwe fase in de wereld van padel. De tour zal bestaan uit vijftien competities, waarvan twaalf in Spanje, en de winnaars kunnen rekenen op een prijs van meer dan €11.699 per speler.

Beloningen en bonussen

Naast het prijzengeld voor de competities, biedt de Ultimate Padel Tour ook jaarlijkse bonussen op basis van de ranking van de spelers. Er is een totaal van €360.000 gereserveerd voor deze bonussen. Bovendien is er een speciale bonus voor spelers onder de 21 jaar die niet in de top 20 van de reguliere ranglijst staan.

Deelnemers en ranking

Elk evenement van de Ultimate Padel Tour zal 48 paren verwelkomen, waarvan acht paren zich via kwalificatierondes zullen plaatsen. Aan het einde van het jaar organiseert de tour een Master Final waar de beste 16 spelers aan deelnemen. De ranking voor de tour zal worden bepaald op basis van de bestaande ranglijsten van verschillende circuits, met de WPT-ranking als de belangrijkste, gevolgd door de FIP- en A1P-ranglijsten.

Financiële ondersteuning en flexibiliteit

De Ultimate Padel Tour belooft ook financiële steun te bieden voor hotel, transfer en reiskosten. Bovendien zullen er geen boetes zijn voor deelname aan andere wedstrijden die niet gerelateerd zijn aan de tour, wat de spelers meer flexibiliteit geeft.

Ervaring en expertise

De organisatoren van de Ultimate Padel Tour hebben naar verluidt veel ervaring met internationale bedrijven zoals Amazon en Netflix. Dit belooft een professionele en goed georganiseerde tour.

Wat kunnen we verwachten?

De eerste wedstrijd van de Ultimate Padel Tour staat gepland voor half februari. Hoewel er nog geen verdere informatie is verstrekt, is de verwachting hooggespannen. Het is nog afwachten hoe deze nieuwe tour de wereld van padel zal beïnvloeden, maar één ding is zeker: de Ultimate Padel Tour belooft een spannende nieuwe fase in de wereld van deze snelgroeiende sport.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist