Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De ontknoping van de Premier Padel competitie

Deze week is het zover: de laatste Premier Padel competitie van het jaar bereikt zijn hoogtepunt. De kwartfinales staan op het programma en beloven een spannende strijd te worden tussen de beste spelers van het moment. Hieronder vind je een overzicht van de wedstrijden die vandaag op het programma staan.

De kwartfinales van de Premier Padel competitie

De dag begint om 9:30 met een damesduel tussen Claudia Jensen en Veronica Virseda, die het opnemen tegen Delfina Brea en Beatriz Gonzalez. Beide teams hebben in de voorrondes laten zien dat ze tot de top van het damespadel behoren, dus dit belooft een spannende wedstrijd te worden.

Daarna is het de beurt aan de heren. Juan Tello en Alejandro Ruiz nemen het op tegen Federico Chingotto en Paquito Navarro. Deze spelers zijn geen onbekenden van elkaar en hebben al vaker tegenover elkaar gestaan. Wie er dit keer met de winst vandoor gaat, is nog maar de vraag.

Vervolgens is het weer tijd voor een dameswedstrijd. Paula Josemaria en Ariana Sanchez staan tegenover Tamara Icardo en Virginia Riera. Beide teams hebben in de afgelopen wedstrijden laten zien dat ze in topvorm zijn, dus dit belooft een spannende strijd te worden.

Daarna volgt een herenwedstrijd tussen Juan Lebron en Ale Galan en Rafael Mendez en Javi Rico. Deze spelers zijn geen onbekenden in de padelwereld en hebben al vaker tegenover elkaar gestaan. Wie er dit keer met de winst vandoor gaat, is nog maar de vraag.

De volgende wedstrijd is tussen Franco Stupaczuk en Martin Di Nenno en Teodoro Zapata en Francisco Guerrero. Deze spelers hebben in de afgelopen wedstrijden laten zien dat ze in topvorm zijn, dus dit belooft een spannende strijd te worden.

Daarna volgt een damesduel tussen Sofia Araujo en Alejandra Salazar en Patricia Llaguno en Lucia Sainz. Beide teams hebben in de voorrondes laten zien dat ze tot de top van het damespadel behoren, dus dit belooft een spannende wedstrijd te worden.

Vervolgens is het de beurt aan Momo Gonzalez en Javi Garrido die het opnemen tegen Arturo Coello en Agustin Tapia. Deze spelers zijn geen onbekenden van elkaar en hebben al vaker tegenover elkaar gestaan. Wie er dit keer met de winst vandoor gaat, is nog maar de vraag.

De dag wordt afgesloten met een damesduel tussen Jessica Castello en Aranzazu Osoro en Carmen Goenaga en Lucia Martinez. Beide teams hebben in de voorrondes laten zien dat ze tot de top van het damespadel behoren, dus dit belooft een spannende wedstrijd te worden.

Conclusie

De kwartfinales van de Premier Padel competitie beloven een spannende strijd te worden tussen de beste spelers van het moment. Met zoveel talent op het veld, is het nog maar de vraag wie er met de winst vandoor gaat. Eén ding is zeker: het belooft een dag vol spannende wedstrijden te worden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Tactical Padel Racket El Jefe '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist