Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De onthulling van het nieuwe Padel-duo: Sanyo Gutiérrez en Mike Yanguas

De World Padel Tour (WPT) nadert zijn einde, met alleen de Masterfinale in Barcelona nog op de kalender. De padelwereld is al een tijdje in de ban van de vraag wie de partner van Sanyo Gutiérrez zal zijn in deze finale. Nu is het eindelijk bevestigd: Sanyo Gutiérrez en Mike Yanguas zullen samen strijden in de Master Final.

De Masterfinale: het hoogtepunt van de World Padel Tour

In december wordt de Masterfinale gehouden in Barcelona, een evenement dat de kroon zet op het WPT-seizoen. Het is de laatste WPT-wedstrijd in de geschiedenis en alleen de top 16 spelers met de meeste rankingpunten van 2023 hebben een plek in het toernooi verdiend. Het is een evenement dat de crème de la crème van de padelwereld samenbrengt, en de spanning is dan ook altijd te snijden.

De partner van Sanyo Gutiérrez: een langverwachte onthulling

Er is al lang gespeculeerd over wie de partner van Sanyo Gutiérrez zou zijn in de Master Final. Zijn neef Agustin Gutierrez, met wie hij vaak speelt, heeft niet genoeg punten om deel te nemen. Nu is eindelijk bevestigd dat Sanyo Gutiérrez zal samenspelen met Mike Yanguas, die ook zonder partner zat.

Een spannend nieuw duo

De combinatie van Sanyo Gutiérrez en Mike Yanguas belooft een spannend duo te worden. Vorig jaar zagen we een soortgelijke situatie toen Martin Di Nenno en Federico Chingotto samen speelden omdat ze geen partner hadden. Dit duo verraste de padelwereld door de finale te bereiken. Het is dus zeker mogelijk dat Gutiérrez en Yanguas ook voor een verrassing kunnen zorgen.

De Master Final: een evenement om naar uit te kijken

De Master Final vindt dit jaar plaats van 14-17 december. Het belooft een spannend evenement te worden, met de beste spelers van de wereld die strijden om de titel. Met de onthulling van het nieuwe duo Sanyo Gutiérrez en Mike Yanguas is de spanning alleen maar toegenomen. Het is nu afwachten hoe deze twee spelers het samen zullen doen en of ze in staat zullen zijn om de padelwereld te schokken, net zoals Di Nenno en Chingotto vorig jaar deden.

De padelwereld kijkt reikhalzend uit naar de Master Final. Met de onthulling van het nieuwe duo is de spanning alleen maar toegenomen. Het belooft een evenement te worden dat niemand wil missen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist