Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De HexagonCup: een nieuwe dimensie in teamcompetitie

De eerste editie van de HexagonCup, een gloednieuwe teamcompetitie, staat op het punt van beginnen. Deze competitie, die plaatsvindt in de Arena van Madrid, Spanje, van 31 januari tot 4 februari 2024, belooft een spannende strijd te worden tussen zes teams die strijden om prestige en een prijzenpot van maar liefst één miljoen euro.

De opzet van de HexagonCup

Elk team in de HexagonCup bestaat uit een herenpaar, een damespaar en een talentenpaar. De competitie begint met een groepsfase die drie dagen duurt. De twee beste teams uit elke groep gaan door naar de halve finales. De loting voor deze groepsfase is inmiddels voltooid.

De teams en hun groepen

In Groep A vinden we Hexagon Team, Team RL9 en Team Bella Puerto Rico. Groep B bestaat uit ElevenEleven Team USA, AD/Voordeel Team en de Rafael Nadal Academie. Dit belooft een aantal spannende wedstrijden, zoals de confrontatie tussen Agustín Tapia en Jon Sanz van Team RL9 en Arturo Coello en Coki Nieto van Team Bella Puerto Rico.

De spelers

De teams bestaan uit een mix van gevestigde namen en opkomende talenten. Hexagon Team heeft bijvoorbeeld Paquito Navarro en Juan Martín Díaz in het herenteam, Alejandra Salazar en Tamara Icardo in het damesteam en Pablo Cardona en Alonso Rodriguez als talenten. De Rafael Nadal Academie heeft Álex Ruiz en Franco Stupaczuk in het herenteam, Marta Ortega en Gemma Triay in het damesteam en Guillermo Collado en Daniel Santigosa als talenten.

Team RL9 heeft Agustín Tapia en Jon Sanz in het herenteam, Ariana Sánchez en Claudia Jensen in het damesteam en David Gala en Enzo Jensen als talenten. Team AD/Voordeel heeft Martín Di Nenno en Juan Tello in het herenteam, Delfina Brea en Sofia Araujo in het damesteam en Pablo Garcia en Pol Hernandez als talenten.

ElevenEleven Team USA heeft Fernando Belasteguín en Luciano Capra in het herenteam, Paula Josemaría en Alejandra Alonso in het damesteam en Alex Chozas en Emilio Sanchez als talenten. Tot slot heeft Team Bella Puerto Rico Arturo Coello en Coki Nieto in het herenteam, Bea González en Claudia Gonzalez in het damesteam en Fran Guerrero en Rodrigo Coello als talenten.

De verwachtingen

Met zo’n sterke line-up van teams en spelers belooft de HexagonCup een spannende competitie te worden. De teams zijn klaar om te strijden voor de eer en het prijzengeld. Het belooft een onvergetelijk evenement te worden dat de wereld van teamcompetities naar een nieuw niveau tilt.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist