Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De HexagonCup: een nieuwe arena voor wereldwijde sportcompetitie

De sportwereld maakt zich op voor een gloednieuw evenement dat de competitieve geest naar een hoger niveau tilt. De HexagonCup, een teamcompetitie waarin spelers strijden om prestige en een aanzienlijke geldprijs, zal begin 2024 zijn debuut maken. De eerste editie van dit toernooi vindt plaats in de Arena van Madrid, Spanje, van 31 januari tot 4 februari 2024.

De teams van de HexagonCup

Zes teams, elk bestaande uit een herenpaar, een damespaar en een talentenpaar, zullen strijden om de hoofdprijs van één miljoen euro. De teams die deelnemen aan de HexagonCup zijn: Hexagon Team, Rafa Nadal Academie, RL9 Team, Team AD/vantage, ElevenElevenTeamUSA en Team Bella Puerto Rico.

Deze teams hebben onlangs hun eerste spelers onthuld, waarbij ze aankondigden dat bijna de hele wereldtop zal deelnemen aan dit toernooi. Carlos Almazan, Sportdirecteur van de HexagonCup, uitte zijn trots over de deelname van de beste mannelijke en vrouwelijke atleten in de sport. Hij benadrukte dat dit de ambitie van het toernooi en elk team bewijst om van de HexagonCup een belangrijk onderdeel van de wereldwijde padelkalender te maken.

De eerste spelers van elk team

Elk team heeft een indrukwekkende line-up van spelers. Het Hexagon Team zal vertegenwoordigd worden door Paquito Navarro en Alejandra Salazar. De Rafa Nadal Academie heeft Alex Ruiz en Marta Ortega in hun team opgenomen. Het RL9 Team, onder leiding van Robert Lewandowski, heeft Agustin Tapia en Ariana Sanchez als hun eerste spelers aangekondigd.

Team AD/vantage, onder leiding van Andy Murray, heeft Martín Di Nenno en Delfina Brea in hun team. ElevenElevenTeamUSA, onder leiding van Eva Longoria, zal vertegenwoordigd worden door Fernando Belasteguín en Paula Josemaría. Tot slot heeft Team Bella Puerto Rico, onder leiding van María Esteve en Carlos López-Lay, Arturo Coello en Bea González als hun eerste spelers aangekondigd.

De toekomst van de HexagonCup

Met de aankondiging van de eerste spelers van elk team, is de spanning voor de HexagonCup alleen maar toegenomen. De deelname van bijna de hele wereldtop aan dit toernooi belooft een spannende competitie. De HexagonCup is niet alleen een kans voor spelers om hun vaardigheden op het wereldtoneel te tonen, maar ook een kans voor fans om hun favoriete spelers in actie te zien.

De HexagonCup belooft een spannend evenement te worden dat de sportwereld zal boeien. Met de beste spelers die strijden om prestige en een aanzienlijke geldprijs, is de HexagonCup een evenement dat je niet wilt missen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist