Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De Hexagon Cup: een nieuwe dimensie in teamcompetitie

De sportwereld maakt zich op voor een gloednieuwe competitie die de manier waarop we teamcompetities bekijken, zal veranderen. De Hexagon Cup, een teamcompetitie waarin spelers strijden om prestige en een aanzienlijk prijzengeld, zal begin 2024 zijn debuut maken. Alex Ruiz, een van de deelnemende spelers, deelt zijn enthousiasme en verwachtingen voor dit baanbrekende evenement.

De Hexagon Cup: een unieke competitie

Van 31 januari tot 4 februari 2024 zal de Arena van Madrid, Spanje, het toneel zijn van de allereerste Hexagon Cup. Zes teams, elk bestaande uit een herenpaar, een damespaar en een talentenpaar, zullen strijden om een prijzenpot van maar liefst één miljoen euro. Deze unieke opzet belooft een spannende en dynamische competitie, waarbij de teams niet alleen strijden voor de overwinning, maar ook voor de eer om hun team te vertegenwoordigen.

Alex Ruiz: de trots van Team Nadal

Vorige week onthulden de organisatoren de spelers die deel zullen nemen aan de competitie. Een van de meest opvallende namen is die van Alex Ruiz, die het team van tennislegende Nadal zal vertegenwoordigen. “Het is een eer voor me om het team van Nadal te vertegenwoordigen en voor een idool te spelen,” vertelde Ruiz in een interview met de Spaanse krant As.

Ruiz is niet alleen enthousiast over de kans om voor Team Nadal te spelen, maar ook over de Hexagon Cup zelf. “De Hexagon Cup is een erg aantrekkelijke competitie, vergelijkbaar met de competitie die we dit jaar in Dubai speelden (WPL), maar dan met jonge spelers. Het doet me denken aan toen ik nog in teams speelde, voor Malaga of Andalusië. Je creëert verschillende banden met je teamgenoten, wat leuk is voor zowel de spelers als de fans, die koppels in actie kunnen zien die ze nooit in een andere competitie zullen zien.”

Team Nadal: een mix van ervaring en talent

Naast Ruiz bestaat Team Nadal uit een mix van ervaren spelers en opkomend talent. Bij de heren zal Franco Stupaczuk naast Ruiz spelen, terwijl bij de vrouwen Marta Ortega en Gemma Triay het team zullen vormen. Het talentenpaar bestaat uit Guillermo Collado en Daniel Santigosa, twee jonge spelers die klaar zijn om hun stempel op de competitie te drukken.

Met de Hexagon Cup krijgen we een nieuwe kijk op teamcompetities, waarbij de focus ligt op zowel individuele prestaties als teamdynamiek. Het belooft een spannend evenement te worden dat zowel spelers als fans een unieke ervaring zal bieden. En met spelers als Alex Ruiz aan boord, kunnen we rekenen op een competitie van het hoogste niveau.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist