Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De Hexagon Cup: Een nieuwe dimensie in teamcompetitie

De eerste editie van de Hexagon Cup, een baanbrekende teamcompetitie in de sportwereld, staat op het punt van start te gaan. Deze competitie, die plaatsvindt in de Madrid Arena in Spanje van 31 januari tot 4 februari 2024, belooft een spannende strijd te worden tussen zes teams die strijden om prestige en een prijzenpot van één miljoen euro.

De teams en hun coaches

Elk team in de Hexagon Cup bestaat uit een herenpaar, een damespaar en een talentenpaar. De organisatie heeft nu de coaches van elk team bevestigd, waaronder enkele van de meest gerespecteerde namen in de sportwereld.

Het Hexagon Team wordt gecoacht door Ramiro Choya en Maria Silvela, terwijl het team van de Rafa Nadal Academie onder leiding staat van Rodrigo Ovide en Carlos Pozzoni. Het RL9 Team heeft Maxi Gabriel en Marcela Ferrari als coaches, en Team AD/Vantage wordt geleid door Nito Brea en Seba Nerone. Het ElevenElevenTeamUSA heeft Miguel Sciorilli en Willy Lahoz als coaches, en Team Bella Puerto Rico wordt gecoacht door Gustavo Pratto en Jorge Martínez.

“We zijn erg enthousiast om de coaches bekend te maken die deel zullen uitmaken van elk team dat deelneemt aan de eerste editie van de Hexagon,” zei Carlos Almazán, Sporting General Manager van de Hexagon Cup.

De deelnemende teams

De teams die deelnemen aan de Hexagon Cup zijn samengesteld uit enkele van de meest getalenteerde spelers in de sport. Het Hexagon Team bestaat uit Paquito Navarro en Juan Martín Díaz bij de mannen, Alejandra Salazar en Tamara Icardo bij de vrouwen, en Pablo Cardona en Alonso Rodriguez als talenten.

Het team van de Rafa Nadal Academie heeft Álex Ruiz en Franco Stupaczuk bij de mannen, Marta Ortega en Gemma Triay bij de vrouwen, en Guillermo Collado en Daniel Santigosa als talenten. Het RL9 Team bestaat uit Agustín Tapia en Jon Sanz bij de mannen, Ariana Sánchez en Claudia Jensen bij de vrouwen, en David Gala en Enzo Jensen als talenten.

Team AD/Vantage heeft Martín Di Nenno en Juan Tello bij de mannen, Delfina Brea en Sofia Araujo bij de vrouwen, en Pablo Garcia en Pol Hernandez als talenten. Het ElevenEleven Team USA bestaat uit Fernando Belasteguín en Luciano Capra bij de mannen, Paula Josemaría en Alejandra Alonso bij de vrouwen, en Alex Chozas en Emilio Sanchez als talenten.

Team Bella Puerto Rico heeft Arturo Coello en Coki Nieto bij de mannen, Bea González en Claudia Gonzalez bij de vrouwen, en Fran Guerrero en Rodrigo Coello als talenten.

De Hexagon Cup: Een nieuwe standaard in teamcompetitie

Met de aankondiging van de teams en hun coaches is de spanning voor de eerste editie van de Hexagon Cup nu echt begonnen. Deze competitie belooft een nieuwe standaard te zetten in teamcompetitie, met een unieke mix van ervaren spelers en opkomend talent die strijden om de ultieme prijs. Het belooft een evenement te worden dat sportfans over de hele wereld niet willen missen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist