Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De French Open heeft zijn eerste finalisten

Terwijl de nummer één van de wereld een onbetwiste overwinning behaalde in de vrouwencategorie, hadden Paquito Navarro en Federico Chingotto moeite om door te dringen tot de finale.

De eerste halve finales van de World Padel Tour French Open zijn achter de rug en de eerste twee finalistenparen zijn bepaald.

Navarro/Chingotto vs Sanz/Galan

Bij de heren namen Paquito Navarro en Federico Chingotto het op tegen de nummer twee van het toernooi, Galán en Sanz.

Het Spaans-Argentijnse duo begon sterk, wisselde breaks uit met hun tegenstanders en pakte uiteindelijk de eerste set met 6/3. Galán en Sanz kwamen echter met hernieuwde vastberadenheid naar voren in de tweede set. De Spanjaarden toonden meer precisie op cruciale punten en trokken de stand gelijk door de tweede set te winnen.

Toch herpakten Chingotto en Navarro zich in de derde set in de topvorm die ze aan het begin van de wedstrijd hadden laten zien en ze wonnen met 6/3, 4/6 en 6/2.

Morgen, in hun eerste finale als koppel, staan Navarro en Chingotto tegenover de winnaar van de wedstrijd tussen Stupaczuk/Di Nenno en Moyano/Gil.

Kan een afbeelding zijn van een persoon die tennist en tekst

Sánchez/Josemaría vs Icardo/Riera

In de eerste wedstrijd van de ochtend vond de halve finale voor vrouwen plaats met het nummer één duo van de wereld, Paula Josemaría en Ariana Sánchez, tegen het Spaans-Argentijnse koppel Tamara Icardo en Virginia Riera.

Vanaf het begin van de wedstrijd bevestigden Sánchez en Josemaría hun status als het topduo van dit moment. Vol zelfvertrouwen en assertiviteit lieten ze geen ruimte voor hun tegenstanders, die niets konden doen om hen te stoppen. Ze domineerden van begin tot eind en boekten een overtuigende 6/1, 6/0 overwinning in slechts een uur spelen.

Het kan een foto zijn van 4 mensen, mensen die tennissen, mensen die voetballen, mensen die volleyballen en tekst die luidt

Met dit overweldigende resultaat gingen Sanchez en Josemaría door naar de grote finale en verstevigden ze hun positie als de onbetwiste favorieten van het toernooi. Morgen wordt hun tegenstander bepaald door de clash tussen Gemma Triay en Martita Ortega tegen Delfina Brea en Bea Gonzalez.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Match Light '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist