Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

De eigenaar van de New York Yankees neemt een minderheidsbelang in A1 Padel


Eigenaar New York Yankees neemt minderheidsbelang in A1 Padel

Hal Steinbrenner, eigenaar van New York Yankees, heeft een minderheidsbelang genomen in A1 Padel, een in Spanje gevestigde internationale professionele padel (tennis) organisatie.

A1 Padel is van plan een wereldwijd netwerk op te bouwen van meer dan 100 banen en academies in 24 landen om de thuisbasis te zijn van 's werelds grootste professionele padeltoernooien en -spelers. De organisatie wordt geleid door Chief Executive Officer Ignacio Cortes.

Het minderheidsbelang van de Yankees-eigendomsgroep in A1 Padel getuigt van hun interesse in wereldwijde expansie. Steinbrenner gaf aan dat de eigendomsgroep van de Yankees “het steeds veranderende wereldwijde sportlandschap in de gaten houdt en investeert in die kansen die zinvol zijn”. Hij voegde eraan toe dat de samenwerking met A1 Padel “een spannende en strategische onderneming voor ons is”.

De sport padel wordt over de hele wereld steeds populairder en A1 Padel loopt voorop in deze golf van belangstelling. Cortes is van mening dat met de hulp van het hoge profiel en het wereldwijde bereik van de Yankees, “A1 Padel kan dienen als de toegangspoort om deze opwindende sport in de toekomst nog groter te maken”.

Het partnerschap van de eigendomsgroep van de New York Yankees met A1 Padel is slechts het nieuwste voorbeeld van hun groeiende bereik in wereldwijde sporten. Het wordt naar verwachting de eerste van vele van dergelijke ondernemingen. Deze strategische investering zal helpen om hun merk op nieuwe markten te introduceren en hen een voorsprong te geven in het competitieve landschap.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist