Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Complete gids voor de Bordeaux P2: loting, tv-verslaggeving, prijzen, top 4 en meer

Het Premier Padel toernooi arriveert in Bordeaux, het eerste Europese evenement na de Zuid-Amerikaanse tournee. De Arkéa Arena is klaar om Franse fans te verwelkomen, hoewel het toernooi met een aantal grote afwezigen kampt.

Het toernooi in Bordeaux is geclassificeerd als P2-toernooi, waarbij kampioenen 500 punten verdienen voor de ranglijst. Finalisten krijgen 300 punten, halve finalisten 180 en kwartfinalisten 90 punten. Dit is het vijfde P2-toernooi van het Premier Padel-seizoen en sommige teams hebben afgezien van deelname om zich voor te bereiden op de Italy Major de week erna.

Belangrijke afwezigen zijn CoelloTapia, ChingottoGalán, LebrónPaquito en Di NennoStupa bij de mannen. SánchezJosemaría en BreaGonzález ontbreken bij de vrouwen, terwijl IcardoSalazar er ook niet bij is vanwege een blessure.

De beste mannenparen zijn BelaTello, YanguasGarrido, MomoRuiz en SanyoSánchez. Bij de vrouwen zijn de topparen TriayFernández, OrtegaVirseda, CastellóJensen en RieraAraújo.

De eerste ronden van het toernooi zijn te zien op het YouTube-kanaal van Premier Padel, terwijl de kwartfinales en latere wedstrijden exclusief kunnen worden bekeken op Red Bull TV, een gratis downloadapplicatie.

Bela en zijn partner maken een goede kans op de titel in zijn laatste seizoen, maar in de tweede ronde wordt een uitdagende wedstrijd tegen AugsburgerLibaak verwacht. Yanguas en Garrido zijn ook sterke kanshebbers.

Volledige lotingen zijn hier te vinden.

Het toernooi in de P2-categorie zal 250000 euro verdelen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Match Light '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist