Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Comeback en finale in Málaga voor de nummers één

Het hoogst gerangschikte duo in de World Padel Tour liet opnieuw zien waarom zij het dominante duo van het seizoen zijn. Ze overwonnen een moeilijke start en verzekerden zich van een plek in de finale van de Málaga Open.

Opnieuw staan Arturo Coello en Agustín Tapia in een finale. Het best presterende duo van het seizoen had een moeilijke start tegen Jon Sanz en Coki Nieto, maar na een opmerkelijke comeback verzekerden ze zich van hun ticket voor de titel in de Málaga Open.

De wedstrijd begon met beide paren die hun opslag met autoriteit vasthielden, hoewel Sanz en Nieto erin slaagden de nummers één en één te breken, waardoor ze hen verrasten en de eerste set met 7/5 wonnen.

Tapia en Coello naar een nieuwe finale

Tapia en Coello kwamen sterk terug in het tweede deel. Het Spaans-Argentijnse duo intensiveerde hun spel en maakte betere schotkeuzes, waardoor ze de set gemakkelijk wonnen met een overtuigende 6/1 score.

De derde set was een waar staaltje talent van het nummer één duo. Sanz en Nieto werden overweldigd door de padelstormen van Tapia en Coello, die hen geen enkele kans gaven en de wedstrijd afsloten met een klinkende 5/7, 6/1 en 6/0 in anderhalf uur spelen.

Met deze overwinning gaan Agustín Tapia en Arturo Coello door naar hun elfde finale van het seizoen. Morgen staan ze tegenover Alex Ruiz en Juan Tello in een ongekende finale, die een spannend titelduel belooft te worden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist