Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Chingotto beschrijft partnerschap met Galán als “een droom die uitkomt”

De Argentijnse speler Federico Chingotto heeft de afgelopen maanden succesvol samengewerkt met de Spaanse speler Ale Galan. Chingotto bespreekt zijn nieuwe samenwerking in een interview met de Spaanse krant Sport.

Ik ben altijd in de halve finale gevallen en om nu in de competitie te staan met alles wat we hebben is een droom

Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Ale Galan en Juan Lebron hun samenwerking zouden beëindigen Galan begon toen een nieuwe samenwerking met Federico Chingotto Hun samenwerking is sterk begonnen want ze bereikten alle finales en boekten verschillende overwinningen.

Er gebeuren veel dingen waar ik lang voor heb gewerkt en ik geloof in de slogan van het team om van het moment te genieten, want je weet nooit Wanneer je zoveel finales hebt gespeeld en zoveel kampioenschappen hebt gewonnen, weet je nooit hoe lang het zal duren, want soms eindigt het leven van een atleet eerder dan verwacht. Dus ik ben blij met het heden dat ik heb, maar ik vergeet nooit waar ik vandaan kom en alles waarvoor ik heb moeten vechten om te komen waar ik nu ben, vertelde hij aan de Spaanse krant Sport.

Galans beslissing om samen te werken met Chingotto kwam nadat hij uit elkaar was gegaan met Lebron Galan vertelde VeinteDiez eerder in een interview dat Chingotto zijn enige optie was Nu deelt Chingotto zijn perspectief op de nieuwe samenwerking en zegt dat hij zijn hele leven heeft gewerkt voor deze kans.

Natuurlijk is het een extra druk, maar ik heb mijn hele leven gewerkt voor deze kans en ik voelde me voorbereid dat ik goed aan het concurreren was, dat ik me ontwikkelde als atleet en dat ik veel volwassener was geworden Ik ben nu 27 jaar oud, ik doe al jaren mee aan wedstrijden en dat is te zien, dus ik voelde me goed voorbereid om de uitdaging aan te gaan, vertelde hij aan de Spaanse krant Sport.

Chingotto besluit met te zeggen dat alles wat hij nu meemaakt een droom is

Het is een droom Uiteindelijk is de droom van een atleet altijd om alles te geven om kampioenschappen te winnen om mee te doen aan finales en titels te winnen Ik kwam van dichtbij, ik speelde af en toe in een finale, ik viel altijd in de halve finale en nu om mee te vechten met alles wat we hebben is een droom.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Cobra Edition

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist