Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Carolina Navarro Björk zet haar padelcarrière voort

De wereld van padel blijft in beweging met de recente aankondiging van Carolina Navarro Björk, een prominente speler in de sport. De 47-jarige Zweedse heeft bevestigd dat ze haar carrière op de tour voortzet in het komende jaar. Deze aankondiging werd gedaan via een bericht op haar Instagram-account.

Carolina Navarro Björk: Een toegewijde padelspeler

Carolina Navarro Björk, momenteel 37e op de World Padel Tour (WPT) ranglijst, heeft dit jaar haar beste prestatie geleverd door de kwartfinales van de tour te bereiken. Ondanks de uitdagingen en de intense competitie, heeft ze haar vastberadenheid en passie voor de sport getoond. Haar aankondiging om door te gaan met spelen is een bevestiging van haar toewijding aan de sport en haar fans.

“Wat als ik nog een jaar speel? Hier gaan we!”, schreef Navarro Björk op Instagram, waarmee ze haar besluit om door te gaan met haar padelcarrière bevestigde.

Veranderingen in het team

Navarro Björk heeft het grootste deel van het jaar samengewerkt met Marina Guinart. Samen hebben ze een sterk team gevormd, strijdend en plezier makend op het padelveld. Echter, het duo heeft besloten om hun samenwerking te beëindigen voor het slotevenement.

“Ik ben dankbaar voor deze tijd samen, waarin we hebben gestreden, plezier hebben gehad en een geweldig team hebben gevormd”, schreef Navarro Björk op Instagram, waarbij ze haar waardering uitte voor de samenwerking met Guinart.

Laatste WPT-evenement en toekomstige plannen

Navarro Björk zal haar laatste WPT-evenement van het jaar spelen in Mexico. Ondanks dat ze niet genoeg punten heeft verzameld voor de Masterfinale, blijft ze vastberaden en gefocust. Ze zal het evenement spelen samen met Marina Martínez, een 43-jarige padelspeler.

Hoewel het einde van haar samenwerking met Guinart een verandering betekent, is Navarro Björk optimistisch over de toekomst. Ze kijkt uit naar de uitdagingen en kansen die het komende jaar zal brengen. Met haar vastberadenheid en passie voor de sport, is er geen twijfel dat ze zal blijven strijden en haar fans zal blijven inspireren.

De aankondiging van Navarro Björk om haar padelcarrière voort te zetten, is een opwindend nieuws voor haar fans en de padelgemeenschap. Het belooft een spannend jaar te worden vol met intense wedstrijden en onvergetelijke momenten. En met spelers zoals Navarro Björk die hun toewijding aan de sport bevestigen, blijft de toekomst van padel er rooskleurig uitzien.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist