Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

“Campa’ bevestigt: Mist twee toernooien

Lucas Campagnolo staat de komende twee toernooien aan de kant vanwege blessureleed. De speler kondigde dit zelf aan op social media.

De World Padel Tour keert volgende week terug na een onderbreking van een paar weken, maar wereldspeler Lucas Campagnolo zal niet van de partij zijn.

Campagnolo kreeg tijdens de Premier Padel Italy Major te maken met een terugslag in zijn langdurige blessure. Als gevolg daarvan was hij afwezig bij verschillende wedstrijden.

Nu bevestigt de Braziliaan zijn afwezigheid bij zowel de WPT Finland als de Premier Padel Paris: “Ik zou kunnen zeggen dat ik er kapot van ben, verdrietig of gefrustreerd… maar dat is niet het geval. Ook al ben ik niet op het veld, ik ben op zoek naar mijn beste versie op het veld. Ik ben sterker dan ooit in elk opzicht. Deze tijd heeft me geholpen om veel dingen te waarderen en in verschillende aspecten te groeien.

En hij gaat verder:

“Uiteindelijk zal ik niet in Finland of Parijs kunnen spelen en het enige wat ik kan zeggen is dat ik gretig ben en er alles aan zal doen om honderd procent in Madrid te zijn.”

Zijn partner, Javier Garrido, zal samen met de Spaanse speler Javier Rico deelnemen aan de evenementen in Finland en Parijs. “Campa” mikt op een comeback tijdens het World Padel Tour Masters toernooi in Madrid, dat gepland staat van 16 tot 24 september.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist