Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Buenos Aires Master: Annulering en hoop op voortzetting

De Buenos Aires Master, een van de meest verwachte evenementen in de wereld van padel, is onlangs geannuleerd door de World Padel Tour (WPT). De reden voor deze annulering, volgens de WPT, is het herhaaldelijk niet nakomen van betalingsverplichtingen door de lokale organisatoren. Echter, de organisatoren van het evenement hebben aangegeven dat ze nog steeds hopen het toernooi te kunnen laten doorgaan.

De hoop op voortzetting

De organisatoren van het evenement hebben op social media aangegeven dat ze er alles aan doen om het toernooi toch door te laten gaan. Ze richten zich hierbij vooral op de padelfans die al tickets en accommodatie hadden geboekt om het evenement bij te wonen. Ze benadrukken dat ze hun uiterste best doen om het toernooi te laten plaatsvinden, ondanks de onverwachte annulering door de WPT.

Spelersbevestiging

Daarnaast hebben de organisatoren aangekondigd dat verschillende spelers hun deelname aan het evenement al hebben bevestigd. Onder hen zijn Argentijnse spelers zoals Fernando Belasteguín, Agustín Tapia, Federico Chingotto, Juan Tello, Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk. Ook internationale spelers zoals Miguel Lamperti, Leo Augsburger, Valentino Libaak, Alex Chozas, Alvaro Cepero en Lucas Campagnolo hebben hun deelname bevestigd. De organisatoren wachten nog op de bevestiging van andere spelers.

Veranderingen in het toernooi

Het Buenos Aires Master was het tweede evenement op de kalender dat in het seizoen 2023 in Argentinië zou worden gehouden. Ondanks de annulering hebben de organisatoren aangekondigd dat het toernooi, indien het doorgaat, zal worden ingekort. Echter, om de spelers te compenseren voor deze wijziging, zal het prijzengeld worden verdubbeld. Het toernooi zal dan van donderdag tot en met zondag worden gespeeld.

Onzekerheid blijft

Hoewel de organisatoren optimistisch zijn over de voortzetting van het toernooi, blijft er nog steeds onzekerheid bestaan. Het is nog niet duidelijk of het toernooi daadwerkelijk zal doorgaan en zo ja, welke spelers er zullen deelnemen. Desondanks blijft de hoop op een succesvolle voortzetting van het Padelready Buenos Aires Master levendig, zowel bij de organisatoren als bij de fans van deze populaire sport.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist