Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Het Amerikaanse PPL-team tekent Lamperti en Sanchez

Het Amerikaanse PPL team, San Diego Stingrays, tekent de twee legendes Miguel Lamperti en Maxi Sanchez. Padelready onthult dat de spelers klaar zijn om te spelen in het komende Pro Padel League seizoen.

De nieuwe Amerikaanse competitie, de Pro Padel League, blijft grote namen aantrekken.

Nadat Juan Martin Diaz deze zomer werd gecontracteerd door New York Atlantics, kan Padelready nu twee grote aanwinsten onthullen: Miguel Lamperti en Maxi Sanchez zijn klaar om zich aan te sluiten bij San Diego Stingrays, een van de zeven clubs die deelnamen aan de eerste editie van de competitie in 2023.

In een persbericht waarvan Padelready kennis heeft genomen, zegt de voormalige nummer één van de wereld, Maxi Sanchez:

“Ik ben verheugd om dit volgende hoofdstuk van mijn carrière in te gaan door te tekenen voor de San Diego Stingrays. Ik ben iemand die altijd heeft genoten van een uitdaging en ook gepassioneerd is geweest over de groei van onze geliefde sport. Het voelt als een mijlpaal voor onze sport om te zien dat padel in de Verenigde Staten begint door te breken en voor mij was de kans om mee te doen in een stad die net zoveel van sport en entertainment houdt als San Diego een te mooie kans om te missen. Ik kan niet wachten om de baan op te gaan en de Stingrays te helpen strijden voor de PPL-titel in 2024.”

Eindigde op de vijfde plaats

De San Diego Stingrays eindigden vijfde van zeven ploegen in de eerste editie van de PPL die eerder in 2023 werd gehouden.

Miguel Lamperti staat momenteel op nummer 40 in de WPT-ranking. Over zijn nieuwe club zegt de legende:

“Ik zag dat San Diego het perfecte team was om mijn PPL-carrière te starten. Voor mij gaat het erom San Diego te zien strijden om de hoogste prijs, maar het gaat er ook om een gemeenschap in Californië te betrekken bij onze opwindende sport op een moment dat padel aan zijn Amerikaanse reis begint.”

Armando Rodiel, mede-eigenaar en coach van de San Diego Stingrays, zei over de nieuwe aanwinsten:

“De aankondiging van vandaag is een echt teken van onze ambitie om op het hoogste niveau mee te doen. Maxi en Miguel zijn twee giganten van het Argentijnse en mondiale padel en dat de Stingrays hen hebben aangetrokken is een echte coup en zal een inspiratie zijn voor ons jonge, hongerige en verbeterende team. We zijn verheugd om ze op het veld te verwelkomen.”

De PPL-teams zullen groeien van zeven naar twaalf teams in 2024. Seizoen twee zal plaatsvinden van april tot mei en van september tot oktober in het komende jaar.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist