Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

BREAKING: Alayeto-tweeling kondigt pensioen aan: “We zijn nooit klaar om afscheid te nemen”

Mapi en Majo Alayeto hebben hun illustere professionele carrière officieel afgesloten. Het duo maakte dit bekend op hun gezamenlijke social media platforms.

Na dit seizoen hangen Mapi en Majo Alayeto hun rackets aan de wilgen. In een gezamenlijke verklaring op hun gezamenlijke Instagram-account werd de beslissing bekendgemaakt:

“Toen we in 2009 aan deze ‘hobby’ begonnen, hadden we nooit kunnen vermoeden welke ongelooflijke reis deze sport ons zou brengen, noch de hoogte- en dieptepunten die we onderweg zouden meemaken. Een leven lang trainen en wedstrijden doen, en toch ben je nooit echt bereid om afscheid te nemen. Voor ons is de tijd echter gekomen. Het is geen makkelijke beslissing geweest, maar wel een waar we over hebben nagedacht en gerijpt,” schreef het tweetal.

Het duo is al jaren dominant aanwezig aan de top van de padelwereld en bekleedde zelfs de felbegeerde toppositie als ‘s werelds nummer 1 paar in 2019. In totaal waren ze vier jaar lang de nummer één van de wereld.

Strijd met multiple sclerose

In 2021 kreeg Mapi Alayeto te maken met een uitdagende strijd met Multiple Sclerosis, waardoor ze zich terugtrok uit bepaalde toernooien. De hele padelgemeenschap schaarde zich achter de wereldster in een show van steun.

“We hebben ongelooflijk geluk gedeeld en nu gaan we verder op nieuwe persoonlijke en professionele paden, waarbij we ons van ganser harte inzetten, zoals we altijd hebben gedaan. We zullen van de resterende maanden van dit jaar genieten met de grootste intensiteit, en elke laatste druppel uit de hofmomenten persen. Bedankt dat jullie ons steunen!” ging het duo verder.

De Alayeto-tweeling speelt de rest van het seizoen in de World Padel Tour en Premier Padel circuits. Hun impact op de sport zal ongetwijfeld een blijvende erfenis achterlaten.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist