Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Bevestigd: Triay en Salazar gaan uit elkaar: “We hebben allebei 100% gegeven tot het einde”

Aan een van de meest iconische paren in de padelgeschiedenis, Gemma Triay en Alejandra Salazar, is een einde gekomen. Triay bevestigde het op haar sociale media.

Eerder op de dag meldden berichten dat Triay en Salazar hun samenwerking zouden beëindigen. Nu heeft Gemma Triay zelf de scheiding van het duo bevestigd op haar sociale media:

“We kwamen samen om een uniek partnerschap te vormen, met onze eigen stijl. We zijn twee spelers met karakter, competitiviteit en ambitie, die altijd streven naar vernieuwing om onze doelen te bereiken. Ik ben erg trots op alles wat ik aan jouw zijde heb bereikt, Ale,” schreef de voormalige nummer één van de wereld op Instagram en voegde eraan toe:

“Ik heb je altijd gezegd en zal je altijd zeggen: ‘You’re one of a kind.’ Vandaag, na rijp beraad, neemt #TriaZar afscheid. Ik wil zeker afscheid nemen met een glimlach, wetende dat we allebei 100% hebben gegeven tot het einde.”

Het duo heeft de afgelopen jaren het vrouwencircuit gedomineerd en ongelooflijke resultaten behaald. Vorig jaar schreven ze geschiedenis met hun twaalf gewonnen titels.

Meer relatiebreuken

De breuk tussen Triay en Salazar zal leiden tot een reeks partnerwisselingen in het vrouwencircuit voor de tweede helft van het seizoen. Het is al bevestigd dat er een einde komt aan paren als Jessica Castelló en Sofía Araujo of Carolina Orsi en Patty Llaguno.

Tot nu toe heeft nog geen enkele speler zijn nieuwe partner bekend gemaakt, maar we zullen waarschijnlijk veel nieuwe duo’s zien debuteren na de zomerstop. De World Padel Tour neemt een pauze en keert eind augustus terug in Finland.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist