Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Bea González en Delfi Brea triomferen in Malmö Open

De World Padel Tour Malmö Open heeft nieuwe kampioenen in de vrouwenfinale. Bea González en Delfi Brea hebben hun vierde WPT-titel van het jaar veiliggesteld, na een spannende strijd tegen Alejandra Salazar en Sofia Araujo.

De weg naar de finale

De ochtend van de finale was gevuld met anticipatie, aangezien de twee beste vrouwenteams van het toernooi zich hadden gekwalificeerd voor de eindstrijd. Salazar en Araujo, een Spaans-Portugees duo, hadden de dag ervoor de wereld nummer één, Paula Josemaria en Ariana Sánchez, verslagen en zich zo geplaatst voor hun tweede WPT-finale samen. Aan de andere kant van het net stonden González en Brea, die dit jaar al meerdere titels op hun naam hadden staan en hongerig waren naar meer.

De finale

De wedstrijd begon met beide teams die hun eigen serve games sterk speelden. Het was pas bij een 5-4 voorsprong dat González en Brea de eerste break van de wedstrijd wisten te winnen, waarmee ze de eerste set op hun naam schreven.

In de tweede set kwamen González en Brea sterk uit de startblokken en namen een 3-1 voorsprong. Echter, Salazar en Araujo lieten zich niet zomaar verslaan en wisten de stand gelijk te trekken. De wedstrijd werd gekenmerkt door lange rally’s, waarbij beide teams moesten vechten voor elk punt.

Met een 4-3 voorsprong in de tweede set, wisten González en Brea na een zenuwslopend “Golden Point” de break te winnen. Ze serveerden vervolgens de wedstrijd uit en wonnen de titel met 6-4, 6-3.

Reacties na de overwinning

Na de overwinning sprak Brea haar emoties uit: “Het is erg emotioneel, het is een lang seizoen en we zijn aan het einde ervan. We zijn moe na al het reizen en al het andere. Maar we zijn erg blij met deze overwinning vandaag.” Het was duidelijk dat de overwinning een zoete beloning was voor het harde werk en de toewijding van het duo.

Met deze overwinning hebben González en Brea hun positie als een van de sterkste teams in de World Padel Tour bevestigd. Ze hebben laten zien dat ze in staat zijn om onder druk te presteren en hebben hun vierde WPT-titel van het jaar veiliggesteld. Het is duidelijk dat dit duo een kracht is om rekening mee te houden in toekomstige toernooien.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist