Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Barcelona verwelkomt de crème de la crème van de World Padel Tour

Deze week is Barcelona het toneel voor de Masterfinale van de World Padel Tour, een evenement dat de beste spelers van het seizoen 2023 samenbrengt. De top 16 spelers, geselecteerd op basis van hun rankingpunten, zullen strijden om de ultieme titel in deze prestigieuze competitie.

De deelnemers: een mix van gevestigde namen en opkomend talent

De World Padel Tour heeft de lijst van deelnemers vrijgegeven, en er zijn geen grote verrassingen. De lijst bevat gevestigde namen zoals Mapi Alayeto, Lucia Sainz, Sanyo Gutiérrez en Mike Yanguas, maar ook opkomende sterren zoals Paula Josemaría en Ariana Sánchez. Andere deelnemers zijn Marta Ortega, Gemma Triay, Beatriz González, Delfina Brea, Alejandra Salazar, Sofia Araújo, Tamara Icardo, Virginia Riera, Claudia Jensen, Verónica Virseda, Aranzazu Osoro en Jessica Castelló.

Aan de herenkant zien we Arturo Coello, Agustín Tapia, Martin Di Nenno, Franco Stupaczuk, Alejandro Galan, Juan Lebron, Paquito Navarro, Federico Chingotto, Momo González, Javier Garrido, Alez Ruiz, Juan Tello, Sanyo Gutierrez, Mike Yanguas, Coki Nieto en Jon Sanz.

De loting: een spannend moment

De loting voor de competitie wordt later deze week bekendgemaakt. Dit is altijd een spannend moment, omdat het de eerste indicatie geeft van de mogelijke confrontaties in de competitie. De spelers zullen ongetwijfeld met spanning uitkijken naar de resultaten van de loting.

De start van de Masterfinale

De Masterfinale begint op donderdag. Dit is het laatste WPT-toernooi in de geschiedenis, en het belooft een spannend evenement te worden. Met de beste spelers van het seizoen op het veld, kunnen we rekenen op enkele spannende wedstrijden en onvergetelijke momenten.

De locatie: Barcelona

Barcelona is een stad met een rijke sportgeschiedenis en een passie voor padel. Het is dan ook de perfecte locatie voor de Masterfinale van de World Padel Tour. De spelers zullen ongetwijfeld genieten van de sfeer in de stad en de steun van de lokale fans.

Conclusie

De Masterfinale van de World Padel Tour belooft een spannend evenement te worden, met de beste spelers van het seizoen die strijden om de ultieme titel. Of je nu een fan bent van gevestigde namen zoals Mapi Alayeto en Lucia Sainz, of van opkomende sterren zoals Paula Josemaría en Ariana Sánchez, er is voor ieder wat wils. Mis het niet!

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist