Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Barbara Las Heras maakt comeback na blessure met nieuwe partner

De wereld van padeltennis is in rep en roer. Barbara Las Heras, een van de meest gerespecteerde spelers in de sport, is klaar om terug te keren naar het veld na een langdurige blessure. Ze zal dit doen met een nieuwe partner aan haar zijde, Victoria Iglesias.

De blessure van Barbara Las Heras

In maart 2023 werd Barbara Las Heras tijdens een wedstrijd tegen Virginia Riera en Tamara Icardo gedwongen om op te geven. Een blessure aan haar rechterknie zorgde ervoor dat ze de rest van het seizoen aan de zijlijn moest doorbrengen. Deze blessure was een grote tegenslag voor Las Heras, die op dat moment een van de meest veelbelovende spelers op de wereldtour was.

De terugkeer van Barbara Las Heras

Na maanden van revalidatie en hard werken heeft Las Heras aangekondigd dat ze klaar is om terug te keren naar de sport die ze zo liefheeft. Ze zal dit doen met een nieuwe partner, Victoria Iglesias. Iglesias, die onlangs haar samenwerking met Claudia Fernandez beëindigde, staat momenteel op de 19e plaats op de FIP-ranglijst.

De aankondiging van de nieuwe samenwerking werd gedaan via een gezamenlijke post op Instagram. “Ik kijk ernaar uit om te genieten en alles te geven bij elke gelegenheid! Klaar om het beste van onszelf te geven tijdens dit uitdagende seizoen”, schreven de speelsters.

De uitdagingen vooruit

Hoewel Las Heras en Iglesias enthousiast zijn over hun nieuwe samenwerking, zullen ze voor een aantal uitdagingen staan. Las Heras, die door haar lange afwezigheid in de competitie momenteel op de 78e plaats op de FIP-ranglijst staat, zal hard moeten werken om haar vroegere vorm te herwinnen.

Daarnaast zullen de twee spelers moeten werken aan hun samenwerking op het veld. Hoewel ze beiden ervaren spelers zijn, zal het tijd kosten om hun spel op elkaar af te stemmen en een effectief team te vormen.

De toekomst van Barbara Las Heras en Victoria Iglesias

Hoewel er veel uitdagingen zijn, is er ook veel optimisme over de toekomst van Las Heras en Iglesias. Beide spelers hebben in het verleden bewezen dat ze tot de top van de sport behoren en er is geen reden om aan te nemen dat dit in de toekomst anders zal zijn.

Met de terugkeer van Las Heras en de nieuwe samenwerking met Iglesias, is de wereld van padeltennis zeker een team rijker om in de gaten te houden. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze twee spelers zich in de komende maanden zullen ontwikkelen en welke impact ze zullen hebben op de sport.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist