Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Arturo Coello: De strijd om de troon in het Premier Padel seizoen 2024

Arturo Coello, de linkshandige padelspeler die het Premier Padel seizoen 2024 begint als de nummer 1 op de individuele ranglijst, heeft zijn ambities voor het nieuwe seizoen uiteengezet in een recent interview met de krant Marca. Hoewel hij het individuele klassement aanvoert, staat het duo dat hij vormt met Agustín Tapia achter Lebrón en Galán in het dubbelspelklassement. Coello’s doel is duidelijk: de troon terugwinnen.

De weg naar de top

Coello en Tapia hadden een fantastische start van het seizoen die hen naar de top van het klassement katapulteerde. “Zonder twijfel is het ultieme doel om te proberen aan het eind van het jaar nummer 1 te zijn, maar er zijn veel fases die we moeten overwinnen voordat we dat bereiken,” zei Coello. “Ten eerste moeten we fysiek fit zijn, we zijn nu bijna 100%. Het is een heel intensief voorseizoen geweest, in mijn geval een verdubbeling van de fysieke training om te proberen het niveau van onze rivalen te evenaren.”

Deze toewijding aan fysieke fitheid is een cruciaal onderdeel van Coello’s strategie. Volgens onderzoek is fysieke fitheid een belangrijke factor in het succes van een padelspeler, met name in termen van snelheid, kracht en uithoudingsvermogen.

De druk van succes

Coello gaf aan dat de vroege successen van het duo de lat hoog legden voor de fans, wat uiteindelijk tegen hen speelde. “Mensen raakten gewend aan iets dat niet normaal was. Het is niet gebruikelijk of logisch om zoveel toernooien achter elkaar te winnen,” zei hij. Dit benadrukt de druk die topsporters ervaren, en de noodzaak om realistische verwachtingen te managen.

De kracht van eenheid

Wat betreft de geruchten dat Galán en Lebrón uit elkaar zouden gaan, waren Tapia en Coello nooit een optie. “Ik denk dat ze ons zo eensgezind zagen dat we zulke telefoontjes niet kregen. Met Agus hebben we een langetermijnproject, hoewel het vreemd klinkt, wat er ook gebeurt,” legde Coello uit. Dit toont de kracht van hun partnerschap en hun gedeelde visie voor de toekomst.

Gezonde rivaliteit

Coello gaf aan dat de rivaliteit die ze hebben met Lebrón en Galán gezond is en dat hij hoopt dat de fysieke conditie beide duo’s zal vergezellen. “Ik denk dat dit jaar regelmatiger zal beginnen en dat we geweldige wedstrijden zullen zien, niet alleen met hen, maar ook met Martín en Stupa en vele anderen die nog komen.”

Conclusie

Met een overwinning in het Riad P1 hebben Coello en Tapia hun seizoen sterk gestart. Hun doel is om de eerste Premier Padel titel te winnen. Met hun vastberadenheid, toewijding aan fysieke fitheid en sterke partnerschap, zijn ze zeker spelers om in de gaten te houden in het Premier Padel seizoen 2024.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Tactical Padel Racket El Toro Vice Versa 2.0

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist