Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Arnau Ayats sluit zich aan bij Oxdog: “We zullen samen grote prestaties leveren”

Minder dan een jaar na zijn intrede in padel, heeft het Zweedse merk van rackets en sportkleding, Oxdog, een van de meest veelbelovende spelers in het circuit toegevoegd.

Kort na zijn intrede in de padelwereld heeft het Zweedse bedrijf Oxdog zich op de markt gepositioneerd vanwege de kwaliteit van zijn producten en zijn toewijding aan innovatie en technologische ontwikkeling.

Nu heeft het merk aangekondigd een van de Spaanse padelbeloften, de 23-jarige Catalaanse speler Arnau Ayats, aan de gelederen toe te voegen.

“We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Arnau in Oxdog zijn beste bondgenoot heeft gevonden om dit seizoen de hoogste ranking te bereiken. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Arnau een succesvolle samenwerking zullen worden. We geloven dat hij, net als Oxdog, een spectaculaire evolutie zal doormaken”, zegt Dionisio Ugalde, CEO van Oxdog Spanje.

De speler zal het Oxdog Ultimate Pro+ model gebruiken, een diamantvormig racket dat ideaal is voor aanvallende spelers en bekend staat om zijn hardheid, kracht, wendbaarheid en ruwe oppervlak.

“Ik heb het gevoel dat ik bij een ander merk kom, waar de details ertoe doen en waar ik me vanaf de eerste dag dat we elkaar spraken geliefd en gewaardeerd voelde. Ik heb er alle vertrouwen in dat we samen grootse dingen zullen bereiken,” zei Arnau Ayats.

De jonge Spanjaard, die momenteel 60e staat op de WPT-ranking, is het seizoen in topvorm begonnen en verzekerde zich van een vaste plek in de hoofdtrekking van de recente toernooien samen met zijn partner Francisco Guerrero.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Cobra Edition

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist