Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

APT Padel Tour verandert in A1 Padel omdat het de aandacht richt op de Amerikaanse markt

De padelrage: APT Padel Tour verandert in A1 Padel omdat het de aandacht op de Amerikaanse markt vestigt

Tennis, voetbal, basketbal, honkbal – al deze klassieke sporten zijn al lang hoofdbestanddelen van het Amerikaanse sportpubliek. Maar een nieuwkomer baant zich een weg naar rechtbanken in het hele land. Padel, een relatief jonge sport die populair is in Europa en Zuid-Amerika, is de Amerikaanse rechtbanken aan het infiltreren en de APT Padel Tour loopt voorop.

Nu maakt de APT Padel Tour zijn grootste stap tot nu toe: rebranding als de A1 Padel Tour terwijl het zijn aandacht richt op de Amerikaanse markt. De A1 Padel Tour, opgericht in 2017, heeft als doel een consistent, professioneel en georganiseerd platform te bieden aan de sport in de Verenigde Staten.

De verhuizing is een gedurfde verklaring dat de APT Padel Tour er is om te blijven en klaar is om serieus genomen te worden als een wereldwijde sport.

“Het aankondigen van de rebranding naar A1 Padel Tour is een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis en versterkt onze intentie om de padelsport uit te breiden en te verenigen, terwijl we een consistent platform bieden aan alle professionele mannelijke en vrouwelijke spelers in de VS en de rest van de wereld. wereldbol”, zegt Dimitri Akim, CEO van A1 Padel Tour.

Padel heeft een lange weg afgelegd sinds de oprichting eind jaren negentig. Het is ontworpen als een eenvoudigere, gemakkelijker te spelen versie van het klassieke tennisspel. Het spel wordt gespeeld op een iets kleiner veld met muren rondom. De muren fungeren als een toegevoegd strategisch element om punten te scoren.

De A1 Padel Tour heeft toernooien gehouden in de VS en andere landen in zowel professionele als amateurcategorieën. Het A1 Padel Tour-seizoen 2020 zal 20 toernooien bevatten met kansen voor mannelijke en vrouwelijke spelers om zich te kwalificeren voor de grote finale.

“We kijken uit naar een volledig seizoen van spannende competitie in 2020 en een uitgebreide tour gedurende het hele jaar”, voegde Akim eraan toe. Hij voegde eraan toe dat de A1 Padel Tour zich zal blijven concentreren op zijn langetermijnmissie om “Padel op de kaart” voor iedereen.

De A1 Padel Tour hoopt dat deze nieuwe investering Padel zal vestigen als een legitieme wereldwijde sport en de Amerikaanse markt meer toegang zal geven tot het toch al populaire spel. Het heeft de banen in andere landen al stormenderhand veroverd , en het is hier om in de VS te blijven.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist