Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Andy Murray bevestigt deelname aan inaugurele Hexagon Cup

De tenniswereld maakt zich op voor een gloednieuw evenement: de Hexagon Cup. Deze teamcompetitie, die begin 2024 van start gaat, belooft een spannende strijd om prestige en een aanzienlijke geldprijs. De recente bevestiging van de deelname van tennislegende Andy Murray en zijn team heeft de verwachtingen alleen maar verhoogd.

De Hexagon Cup: een nieuwe mijlpaal in de tenniswereld

De Hexagon Cup, die plaatsvindt in de Madrid Arena in Spanje van 31 januari tot 4 februari 2024, is een unieke competitie waarin zes teams strijden om een prijzenpot van één miljoen euro. Elk team bestaat uit een mannen-, vrouwen- en talentenpaar, wat de competitie een interessante dynamiek geeft.

De organisatoren hebben al verschillende teams aangekondigd, waaronder het Hexagon Team met Paquito Navarro en Alejandra Salazar. Ook de Rafa Nadal Academy en voetbalster Robert Lewandowski hebben bevestigd een team in de competitie te hebben. Maar de recente aankondiging van de deelname van Andy Murray heeft de aandacht van de tenniswereld echt getrokken.

Andy Murray: “We helpen de sport te ontwikkelen”

Andy Murray, voormalig nummer één van de wereld, heeft zijn deelname aan de Hexagon Cup bevestigd als teamleider. In een recent persbericht sprak hij over zijn betrokkenheid bij de sport en zijn enthousiasme voor de nieuwe competitie.

“Ik heb een paar jaar geleden geïnvesteerd in Game4Padel om te helpen de sport in Groot-Brittannië te laten groeien – het is al enorm in Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en delen van Europa”, zei Murray. “Ik vind het geweldig dat het makkelijk te spelen, leuk en sociaal is, dus het zorgt ervoor dat mensen van alle leeftijden en niveaus een racket oppakken en het gaan proberen.”

Murray werkt samen met AD Global Sports om een succesvol team en een succesvolle competitie op te bouwen. “Samen zullen we de komende jaren veel plezier beleven aan het opbouwen van een succesvol team en een succesvolle competitie, terwijl we ook helpen de sport te laten groeien”, voegde hij eraan toe.

Hoewel Murray nog geen spelers voor zijn team heeft aangekondigd, wordt verwacht dat hij dit in de komende weken zal doen. Met zijn deelname aan de Hexagon Cup is de tenniswereld verzekerd van een spannende competitie die de sport naar nieuwe hoogten zal tillen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Tactical Padel Racket El Toro Vice Versa 2.0

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist