Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Alpine zet in op padel: 9 professionele spelers gecontracteerd

Padel, een sport die zijn oorsprong vindt in Mexico, is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid en heeft de aandacht getrokken van wereldwijde merken. De nieuwste toevoeging aan deze lijst is het Franse sportwagenmerk Alpine, dat onlangs negen professionele padelspelers heeft gecontracteerd.

Alpine’s A-Padel-selectie

Alpine heeft de Hexagon Cup, een prestigieus padeltoernooi, gekozen als het platform om hun nieuwe samenwerking aan te kondigen. De spelers die deel uitmaken van wat Alpine de “A-Padel-selectie” noemt, zijn Arturo Coello, Martín Di Nenno, Sanyo Gutiérrez, Álex Ruiz, Lucho Capra, Tamara Icardo, Alejandra Salazar, Alejandra Alonso en Claudia Fernández.

Deze spelers, die tot de top van de padelwereld behoren, onthulden het logo van hun nieuwe sponsor tijdens de Hexagon Cup. Alpine heeft op sociale media zijn enthousiasme over de samenwerking geuit, waarbij het merk de sport beschrijft als “dynamisch, spectaculair en populair”, eigenschappen die het deelt met het DNA van Alpine.

De groei van padel

Padel is een sport die de afgelopen jaren een ongekende groei heeft doorgemaakt. Het is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld op een kleiner veld omringd door glazen of metalen muren. De sport is vooral populair in Spanje en Latijns-Amerika, maar wint ook snel aan populariteit in andere delen van de wereld.

Deze groei heeft de aandacht getrokken van een toenemend aantal wereldwijde topbedrijven die in de sport investeren. Alpine’s stap om negen professionele spelers te contracteren, is een duidelijk teken van het groeiende belang van padel in de wereld van sport en entertainment.

De toekomst van padel

Met de toenemende interesse van wereldwijde merken en de groeiende populariteit onder spelers en fans, lijkt de toekomst van padel rooskleurig. De sport biedt een unieke mix van snelheid, tactiek en fysieke inspanning, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor zowel spelers als toeschouwers.

Alpine’s betrokkenheid bij padel is een spannende ontwikkeling voor de sport. Het toont aan dat padel niet alleen een sport is die mensen graag spelen en bekijken, maar ook een sport die aantrekkelijk is voor investeerders en merken. Met de steun van merken als Alpine kan padel blijven groeien en zich ontwikkelen, waardoor het een nog groter publiek kan bereiken.

Al met al is het duidelijk dat padel een sport is om in de gaten te houden. Met zijn unieke mix van elementen uit tennis en squash, zijn groeiende populariteit en de toenemende interesse van wereldwijde merken, is padel een sport die zowel op als naast het veld blijft groeien.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist