Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Alix Collombon en Julieta Bidahorria bundelen krachten voor nieuw padelseizoen

De wereld van professioneel padel is in constante beweging. Spelers vormen nieuwe partnerschappen, strategieën worden herzien en ambities worden opnieuw gedefinieerd. Een van de meest recente en opmerkelijke veranderingen in het professionele padelcircuit is de nieuwe samenwerking tussen Alix Collombon en Julieta Bidahorria.

De nieuwe samenwerking

Na het beëindigen van haar samenwerking met Lorena Rufo, heeft Alix Collombon nu haar krachten gebundeld met Julieta Bidahorria. Deze nieuwe samenwerking belooft een frisse dynamiek en een nieuw elan in het spel van beide spelers te brengen. De aankondiging van hun samenwerking werd gedaan via Instagram, waar ze hun enthousiasme en opwinding over het nieuwe project deelden.

“We starten dit project met veel enthousiasme en opwinding. Er ligt veel werk en inzet voor ons. Laten we alles doen wat we kunnen”, schreven de speelsters op Instagram. Deze woorden weerspiegelen niet alleen hun vastberadenheid om te slagen, maar ook hun bereidheid om hard te werken en zich volledig in te zetten voor hun nieuwe partnerschap.

Wat te verwachten

Met Collombon die momenteel op de 22e plaats staat op de FIP-ranglijst en Bidahorria op de 37e plaats, is het duidelijk dat dit duo een krachtige combinatie vormt. Beide spelers hebben een indrukwekkende staat van dienst en hebben bewezen dat ze kunnen concurreren op het hoogste niveau van de sport.

Hun debuut als team zal plaatsvinden op de wereldtournee eind februari, tijdens het eerste Premier Padel evenement. Dit zal een belangrijke test zijn voor hun nieuwe partnerschap en een kans om te zien hoe goed ze samenwerken op het veld.

De impact op het spel

De samenwerking tussen Collombon en Bidahorria kan een grote impact hebben op het professionele padelcircuit. Met hun gecombineerde ervaring en vaardigheden kunnen ze een formidabele uitdaging vormen voor andere teams. Bovendien kan hun partnerschap ook een positieve invloed hebben op de sport in het algemeen, door meer aandacht te vestigen op het vrouwelijke padel en de sport verder te promoten.

Terwijl we uitkijken naar het nieuwe seizoen en de nieuwe samenwerkingen die het met zich meebrengt, is het duidelijk dat de samenwerking tussen Collombon en Bidahorria een van de meest interessante ontwikkelingen is om in de gaten te houden. Met hun talent, ervaring en vastberadenheid om te slagen, is het veilig om te zeggen dat we veel van dit duo kunnen verwachten in de komende maanden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Cobra Edition

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist