Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Alfonso en De Pascual gekroond tot kampioenen in Zwitserland

Argentijns duo verzekert zich van tweede seizoenstitel door landgenoten Aguirre en Allemandi te verslaan.

In een spannende krachtmeting op de Zwitserse banen heeft het Argentijnse duo Juani De Pascual en Gonzalo Alfonso voor de tweede keer dit seizoen de titel veroverd. Het duo zegevierde in een meeslepende tweesetterwedstrijd tegen het als tweede geplaatste team van het circuit, Tolito Aguirre en Tito Allemandi.

De Pascual en Alfonso hadden de Zwitserse fans versteld doen staan met hun verrassende overwinning op de best gerangschikte spelers van het circuit in de halve finales en gingen vol vertrouwen de finale in. Het duo begon de wedstrijd in spectaculaire vorm, met twee opeenvolgende breaks en een beslissende eerste set.

Het tweede deel van de wedstrijd toonde een meer gebalanceerde uitwisseling, maar de tegenaanval van Aguirre en Allemandi strandde op de meedogenloze drang van het als derde geplaatste koppel van het toernooi. Uiteindelijk behaalden De Pascual en Alfonso de overwinning in een spannende tiebreak, waardoor ze wonnen met een score van 6/1, 7/6.

Met deze klinkende prestatie sloten De Pascual en Alfonso een briljante toernooicampagne af door de twee beste duo’s in het circuit te verslaan en op te klimmen tot de heersers van Zwitserland.

Het A1-circuit komt deze week weer in actie, deze keer op Spaanse bodem, met de Tenerife Open.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist