Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Alex Ruiz uit Acapulco en Venezuela door blessure

Álex Ruiz heeft op sociale netwerken aangekondigd dat een botoedeem hem zal verhinderen om de toernooien in Acapulco en Venezuela te spelen. De speler uit Malaga heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om formeel afscheid te nemen van Juan Tello, met wie hij deze laatste twee weken als partner zou delen.

Een paar dagen geleden werd de 2.0 versie van Momo Gonzalez met Alex Ruiz bevestigd. Tello heeft besloten om met Bela te gaan spelen, en daarom zouden de toernooien in Mexico en Venezuela het afscheid worden van het koppel Tello-Ruiz.

Door een blessure kan de linkshander uit Malaga echter niet nog een paar weken naast ‘El Gato’ spelen. Álex Ruiz heeft een paar woorden gewijd aan zijn voormalige teamgenoot: “Bedankt voor de inzet en het werk tijdens deze periode, kitty, zelfs als dingen niet lukten, we hebben hard geprobeerd. Ik bewaar die week in Malaga, waarin we ons volledige potentieel naar voren brachten. Gato, ik vertrek met een geweldige speler, maar ik neem een vriend en een uitstekend persoon mee. Veel succes in je nieuwe fase!

Tello van zijn kant postte ook op Instagram: “Captain, ik hoop dat je zo snel mogelijk herstelt en dat je het heel goed doet in de toekomst. Ik weet zeker dat dat gaat gebeuren, want je bent een geweldige speler en een geweldige vent. Ook al hebben we misschien niet de resultaten behaald die we allebei hadden gewild, ik heb geweldige herinneringen aan onze saamhorigheid.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist