Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Alejandro Lasaigues benoemd tot directeur van Premier Padel Mendoza P1

Wereld padellegende Alejandro Lasaigues is benoemd tot directeur van het Premier Padel Mendoza P1 toernooi op het Premier Padel circuit.

Alejandro Lasaigues, door velen beschouwd als een van de grootste spelers in de geschiedenis van deze sport, neemt de positie van directeur op zich om het Premier Padel toernooi in de stad Mendoza, georganiseerd door de Argentijnse Padel Associatie, te leiden.

De Legende

Lasaigues begon zijn carrière in 1987 in het Argentijnse circuit en bouwde een indrukwekkende sportcarrière op. Samen met Álvarez Clementi was hij vier jaar lang de nummer één tot 1991, voordat hij een partnerschap aanging met Roby Gattiker.

Gattiker en Lasaigues werden een van de beste duo’s in de padelgeschiedenis. Vijf opeenvolgende jaren stonden ze op de eerste plaats van de wereldranglijst zonder ook maar één wedstrijd te verliezen. Hun dominantie op de velden maakte van hen een onmiskenbare referentie voor padelliefhebbers over de hele wereld.

Alejandro Lasaigues en Roby Gattiker

Hoewel hij zich in 2000 terugtrok uit het professionele spel, blijft Lasaigues’ nalatenschap relevant in de padelwereld. Momenteel is hij sportadviseur voor de Argentijnse padelbond en brengt hij zijn enorme ervaring en kennis in om bij te dragen aan de ontwikkeling en promotie van de sport in zijn land.

Premier Padel Mendoza P1

De Mendoza Premier Padel vindt plaats van 31 juli tot 6 augustus 2023 in de Aconcagua Arena en is de vierde stop op het circuit na toernooien in Qatar, Rome en Madrid. De competitie geeft 1000 punten voor de FIP-ranking en verdeelt in totaal 300.000 euro aan prijzengeld.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist