Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Alejandro Galán kiest Federico Chingotto als nieuwe partner in padel

In een recente ontwikkeling in de wereld van professioneel padel, heeft Alejandro Galán, een van de meest gerespecteerde spelers in de sport, aangekondigd dat hij Federico Chingotto als zijn nieuwe partner heeft gekozen. Deze aankondiging komt na de breuk met zijn vorige partner, Juan Lebrón.

De keuze voor Chingotto

Galán, een inwoner van Madrid, heeft zijn enthousiasme uitgesproken over dit nieuwe project en is opgewonden om het veld te delen met Chingotto, ook wel bekend als de ‘Super Ratón’. In de dagen voorafgaand aan de aankondiging was Galán al aan het trainen met Chingotto. “De eerste sensaties met Chingotto zijn erg goed. Ik was zelfs nerveus om met hem te trainen. Hij was de eerste die ik belde. Ik denk dat we heel goed bij elkaar passen,” zei Galán in een interview met El Partidazo.

De impact van de partnerwissel

Deze partnerwissel is een belangrijke gebeurtenis in de wereld van professioneel padel. Galán en Lebrón waren een succesvol duo, maar de nieuwe samenwerking met Chingotto biedt nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. “Het voelde raar om een andere partner aan mijn zijde te hebben. Met Chingotto ben ik van plan om in alle toernooien te spelen,” zei Galán.

Volgens World Padel Tour, is Galán een van de meest getalenteerde spelers in de sport, bekend om zijn krachtige slagen en strategisch inzicht. Chingotto, aan de andere kant, staat bekend om zijn snelheid en behendigheid op het veld. Deze combinatie van vaardigheden kan een krachtig nieuw duo vormen in de competitieve wereld van padel.

De toekomst van het duo

Chingotto en Galán zullen hun debuut maken als koppel in het Venezuela P2 toernooi. Interessant is dat Juan Lebrón en Momo González ook hebben besloten om zich samen in te schrijven voor dit toernooi. Dit biedt een spannende kans voor fans om te zien hoe de nieuwe partnerschappen zich ontwikkelen en hoe ze presteren tegen elkaar.

Conclusie

De keuze van Galán voor Chingotto als zijn nieuwe partner markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière en in de wereld van professioneel padel. Hoewel de verandering ongetwijfeld aanpassingen zal vereisen, is het duidelijk dat Galán enthousiast en optimistisch is over de toekomst. Met de gecombineerde vaardigheden van Galán en Chingotto, kunnen fans uitkijken naar spannende wedstrijden en mogelijk een nieuw dominant duo in de sport.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist