Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Alejandro Galan en Juan Lebron blijven samen spelen in 2024

De geruchtenmolen in de wereld van padel is tot stilstand gekomen. Alejandro Galan en Juan Lebron, twee van de meest prominente spelers in de sport, hebben bevestigd dat ze hun succesvolle partnerschap in 2024 zullen voortzetten. Dit nieuws komt na een periode van speculatie en geruchten over een mogelijke scheiding van het duo.

De geruchten en de waarheid

Aan het einde van het vorige seizoen waren er sterke geruchten dat Galan en Lebron hun samenwerking zouden beëindigen. De speculaties werden verder aangewakkerd toen Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk, twee andere prominente spelers, beweerden dat Galan en Lebron hen hadden benaderd met een voorstel voor een directe ruil. Dit nieuws veroorzaakte een golf van speculatie en discussie in de media.

Maar nu heeft Galan zelf het woord genomen om de lucht te klaren. In een recent interview met het Spaanse radioprogramma El Larguero, sprak hij over de geruchten en gaf hij zijn kant van het verhaal.

Galan’s verklaring

“Er is elk seizoen altijd beweging en ik ben heel respectvol als iemand contact met me opneemt en ik noem nooit namen. Dit is openbaar geworden. Het is waar dat we bij elkaar zijn gaan zitten, we hebben gegeten en gepraat over wat we konden doen omdat we allemaal onze eigen projecten hadden, maar Juan en ik zijn altijd heel eerlijk geweest en we hebben gezegd dat we na de Masters-finale zouden praten en dat hebben we gedaan en we waren allebei heel duidelijk dat we samen wilden blijven spelen,” vertelde Galan aan El Larguero.

Volgens Galan was er inderdaad een ontmoeting en een gesprek, maar het was nooit hun intentie om hun partnerschap te beëindigen. Ze wilden gewoon hun opties verkennen en zien wat het beste was voor hun respectievelijke carrières. Uiteindelijk besloten ze dat het beste voor hen was om samen te blijven spelen.

Wat de toekomst in petto heeft

Met de bevestiging dat Galan en Lebron samen blijven spelen, kunnen fans van de sport zich verheugen op nog meer spannende wedstrijden van dit dynamische duo. Ze beginnen het nieuwe seizoen als first seeds in de eerste competitie van het seizoen, wat een sterke indicatie is van hun potentieel en hun vastberadenheid om hun succes voort te zetten.

Hoewel de geruchten en speculaties voor wat opschudding hebben gezorgd, heeft het uiteindelijk alleen maar bijgedragen aan de opwinding en anticipatie voor het komende seizoen. Met Galan en Lebron aan het roer, belooft het een spannend jaar te worden voor de wereld van padel.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist