Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Alejandro Galán breekt met Juan Lebrón: Een nieuw hoofdstuk in de wereld van padel

In een recent interview met El Partidazo, heeft Alejandro Galán, voormalig nummer 1 van de wereld in padel, zijn beslissing om te breken met zijn partner Juan Lebrón toegelicht. Deze beslissing komt na een reeks gebeurtenissen die de padelwereld in beroering hebben gebracht.

De nasleep van het schandaal in Doha

Galán en Lebrón keerden terug uit Qatar na een schandaal dat de padelwereld op zijn kop zette. Hoewel Galán niet in detail trad over de gebeurtenissen in Doha, gaf hij aan dat zijn terugkeer naar Spanje gepaard ging met een gevoel van ongemak en verdriet. “Ik verliet Qatar erg verdrietig en met slechte gevoelens. Toen we in Spanje aankwamen, na de training, voelde ik me niet op mijn gemak,” zei Galán.

De beslissing om te breken met Lebrón

Galán gaf aan dat hij na zijn terugkeer uit Qatar behoefte had aan een nieuw project. “Ik had erover nagedacht. Het was een gevoel dat ik had en dat steeds terugkwam. Ik had nieuwe uitdagingen nodig,” zei hij. Toen hij zijn beslissing aan Lebrón meedeelde, was deze verrast. “Geen van ons houdt ervan om aan het begin van het seizoen van partner te veranderen. Maar ik voelde het wel zo en ik was er heel duidelijk over. Het was het beste om niet door te gaan en nieuwe projecten te zoeken,” voegde Galán toe.

De toekomst van Galán en Lebrón

Galán en Lebrón, die de afgelopen vier jaar de padelwereld domineerden, zijn al ingeschreven voor het toernooi in Mexico. Dit zal het afscheid zijn van een partnerschap dat geschiedenis heeft geschreven in de sport. Ondanks de breuk, verzekerde Galán dat hij alleen de goede herinneringen zal vasthouden aan hun samenwerking. “We willen ons alle goede tijden herinneren en alles wat we hebben bereikt in padel. We hebben een geweldige familie opgebouwd. We hebben samen veel gedeeld. We zullen proberen om op de best mogelijke manier afscheid te nemen, hopelijk door te winnen,” zei hij.

Conclusie

De breuk tussen Galán en Lebrón markeert een nieuw hoofdstuk in de wereld van padel. Hoewel de exacte redenen voor de breuk onduidelijk blijven, is het duidelijk dat Galán op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Het is nog te vroeg om te zeggen wat de toekomst in petto heeft voor deze twee spelers, maar één ding is zeker: hun invloed op de sport zal nog lang voelbaar zijn.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist