Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Alejandra Salazar wordt geopereerd

De Spaanse ster heeft besloten een operatie te ondergaan om een slepend ongemak aan te pakken.

Na het beëindigen van haar deelname aan de World Padel Tour Master in Marbella, kondigde Alejandra Salazar aan dat ze een tijdje van de baan zou moeten blijven vanwege een ongemak in haar rechterelleboog.

Deze week onderging de 37-jarige speelster medische onderzoeken om te bepalen wat de beste manier is om het probleem aan te pakken waar ze al bijna twee jaar mee worstelt.

Vandaag, na het ondergaan van de nodige tests en het beoordelen met haar medische team, heeft de speelster via haar sociale media aangekondigd dat ze volgende week geopereerd zal worden.

“Nu ik alle informatie heb, na het ondergaan van de tests en het bespreken met mijn team, wilde ik persoonlijk en nauwgezet mijn gevoelens en mijn huidige situatie met jullie delen. Gelukkig ben ik in de beste handen, en volgende week zal ik een operatie ondergaan om mijn lichaam en geest te herstellen,” schreef Salazar op haar Instagram account en begeleidde de post met een video.

Streven naar Malaga Open

Na de operatie moet de speelster minimaal vijf weken van de baan blijven, wat betekent dat de huidige nummer drie van de wereld minstens drie toernooien zal missen: de French Open, de Valladolid Master en de Valencia Open. Ze wil haar rentree maken op de Málaga Open, waarvan het hoofdtoernooi op dinsdag 25 juli begint.

“Ik vind het erg jammer dat ik de komende toernooien moet missen. Ik verontschuldig me bij de organisatoren en de fans. Ik beloof heel hard te werken om in de beste conditie terug te komen,” zei de inwoner van Madrid.

Terwijl Salazar herstelt, deelt haar partner Gemma Triay de baan met Marta Ortega. Zij maken volgende week samen hun debuut tijdens de World Padel Tour France Open.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist