Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Alayeto-tweeling mogelijk aan einde van hun padelcarrière

De beroemde Alayeto-tweeling, Mapi en Majo, hebben wellicht hun laatste wedstrijd samen gespeeld in de World Padel Tour. Na een verrassende uitschakeling in de eerste ronde, is de kans groot dat Veronica Virseda hun plek in de Masterfinale zal innemen.

De aankondiging van het einde

Voorafgaand aan het herfstseizoen maakten de Alayeto-zussen bekend dat ze na dit seizoen een punt zetten achter hun indrukwekkende carrière. Het duo heeft jarenlang de padelwereld gedomineerd en was in 2019 nog gezamenlijk de nummer één van de wereld. In totaal hebben ze vier jaar lang de toppositie in de wereldranglijst bezet.

De strijd om de Masterfinale

Gedurende het grootste deel van het jaar leek het erop dat beide zussen een ticket voor de Masterfinale in Barcelona hadden bemachtigd. Echter, deze zekerheid lijkt nu te wankelen. Als Veronica Virseda haar wedstrijd vanavond weet te winnen, zal zij het felbegeerde ticket voor de finale in handen krijgen.

Veronica Virseda en haar partner Claudia Jensen staan vandaag tegenover Teresa Navarro en Marta Caparrós in een cruciale wedstrijd.

Een unieke situatie

Als Virseda wint, ontstaat er een bijzondere situatie waarin de Alayeto-tweeling evenveel punten heeft, maar slechts één van hen een plek in de finale kan bemachtigen. In dit scenario zou Lucia Sainz, die momenteel zonder partner zit, mogelijk moeten kiezen tussen de tweelingzussen.

Andere kanshebbers

Het is ook interessant om te vermelden dat als Patty Llaguno de finale in Mexico weet te bereiken, zij ook een ticket voor de Masterfinale zou kunnen bemachtigen. Dit zou de strijd om de laatste plaatsen in de finale nog spannender maken.

De Alayeto-tweeling heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de padelwereld. Hun mogelijke afscheid markeert het einde van een tijdperk. Maar zoals altijd in de sport, biedt het einde van het ene tijdperk ruimte voor het begin van een nieuw. Het belooft een spannende strijd te worden om de laatste plaatsen in de Masterfinale van de World Padel Tour.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist