Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Agustín Tapia en Arturo Coello: een onstuitbaar duo in padel

Agustín Tapia en Arturo Coello hebben een uitzonderlijk seizoen achter de rug, waarin ze de padelwereld hebben gedomineerd. Met een indrukwekkende reeks van 15 titels, waaronder elf World Padel Tour (WPT) toernooien en vier Premier Padel-toernooien, hebben ze hun stempel gedrukt op de sport. Hun meest recente overwinning afgelopen zaterdag heeft hen de felbegeerde eerste plaats in het klassement opgeleverd.

De weg naar de top

Het duo, dat bekend staat om hun ongeëvenaarde vaardigheden en teamdynamiek, heeft hun succes te danken aan hard werken, toewijding en een onwankelbare steun van hun families en fans. Na hun overwinning in de halve finale tegen Alejandro Arroyo en Eduardo Alonso, waarbij ze de eerste plaats op de ranglijst veiligstelden, was Coello zichtbaar ontroerd.

“Ik ben sprakeloos. Ik was vandaag behoorlijk nerveus. Ik weet niet echt wat ik moet zeggen, maar ik wil vooral het Mexicaanse publiek bedanken voor hun steun deze week. Het is een intense week geweest, vooral emotioneel. We wisten dat als we de finale van dit toernooi zouden halen, we mathematisch de nummer één zouden zijn,” vertelde een emotionele Coello aan het publiek.

Een speciale overwinning

Coello benadrukte ook de belangrijke rol die hun families hebben gespeeld in hun succes. “Er zijn veel dingen waar ik aan denk, maar ik wil vooral mijn ouders bedanken voor alle moeite die ze hebben gedaan. Mijn familie heeft me altijd gesteund en is er altijd geweest. Agu’s (Agustin) familie heeft zich dit jaar ook ongelooflijk ingespannen. Beide families hebben hun best gedaan en ons allebei thuis opgevangen om een goed voorseizoen te hebben en ons onze beste omstandigheden te geven.”

De halve finale was bijzonder emotioneel voor Coello, omdat hij tegen zijn beste vriend moest spelen. Ondanks de uitdaging versloegen ze Alejandro Arroyo en Eduardo Alonso met 6-2, 6-4. “Vandaag is iets heel speciaals voor mij. Ik denk dat ik dit nooit van mijn leven zal vergeten en ik wil deze herinnering voor altijd bewaren. Het was heel moeilijk om vandaag tegen hem te spelen omdat ik hem gewoon heel graag mag. Hij is een heel goed mens,” zei Coello.

Nog een titel voor het duo

De avond na hun overwinning in de halve finale, verzekerden Agustin Tapia en Arturo Coello zich van nog een titel. Ze versloegen Tino Libaak en Leo Augsburger in de finale, waarmee ze hun ongeëvenaarde seizoen op een hoogtepunt afsloten. Met hun indrukwekkende prestaties en onstuitbare dynamiek, belooft het duo een spannend volgend seizoen in de padelwereld.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Tactical Padel Racket El Jefe '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist