Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Agustin Tapia en Ariana Sanchez bekroond tot beste spelers bij World Padel Awards

De jaarlijkse World Padel Awards, een initiatief van de Spaanse website PadelSpain, heeft dit jaar Agustin Tapia en Ariana Sanchez bekroond tot beste spelers van het jaar. De prijsuitreiking, die dit jaar voor de negende keer plaatsvond, trok een indrukwekkend aantal van 325.000 stemmen.

Ongeëvenaarde prestaties

Agustin Tapia en Ariana Sanchez hebben het afgelopen seizoen een ongeëvenaarde prestatie neergezet in de wereld van padel. Ariana Sanchez, samen met haar partner Paula Josemaria, heeft een onvergetelijk seizoen achter de rug. Ze vestigden nieuwe records en sleepten titel na titel in de wacht. Het duo won maar liefst 13 WPT-toernooien en een Premier Padel competitie.

Agustin Tapia, die samen met Arturo Coello speelde, was eveneens onstuitbaar. Ze wonnen elf WPT-toernooien en vier Premier Padel-toernooien. Deze indrukwekkende prestaties zorgden ervoor dat het duo de eerste plaats op de wereldranglijst overnam.

Coach van het Jaar

De succesvolle prestaties van Ariana Sanchez en Paula Josemaria zijn mede te danken aan hun coach, Angel Gonzalez. Hij werd terecht beloond met de prijs voor Coach van het Jaar 2023. Zijn strategische inzichten en vermogen om het beste uit zijn spelers te halen, hebben ongetwijfeld bijgedragen aan het succes van het duo.

Doorbraak van het Jaar

Naast de prijzen voor de beste spelers en coach, werden er ook prijzen uitgereikt aan opkomende talenten in de sport. Andrea Ustero en Leo Augsburger, twee jonge spelers die een indrukwekkende groei hebben laten zien, wonnen de prijs voor Doorbraak van het Jaar. Deze prijs erkent hun harde werk en toewijding, en belooft veel goeds voor hun toekomst in de sport.

Conclusie

De World Padel Awards van dit jaar hebben wederom laten zien dat padel een sport is van passie, toewijding en ongeëvenaarde vaardigheid. Met spelers als Agustin Tapia en Ariana Sanchez aan de top, en jonge talenten als Andrea Ustero en Leo Augsburger die zich een weg naar boven banen, belooft de toekomst van padel zeer spannend te worden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist