Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Tennis en padelvereniging CC Dordrecht

Welkom bij Tennis en padelvereniging CC Dordrecht in

Een plek voor iedereen die geïnteresseerd is in padel. Ongeacht je ervaringsniveau,  Tennis en padelvereniging CC Dordrecht biedt uitstekende faciliteiten en een vriendelijke omgeving om padel te spelen en te leren. Gelegen in , zijn we eenvoudig te bereiken en bieden we een geweldige locatie om te genieten van je favoriete sport.

Trainingen en Workshops

Als je je spel wilt verbeteren, kun je bij ons terecht voor trainingen en workshops. Onze KNLTB gekwalificeerde trainers zijn beschikbaar voor lessen voor spelers van alle niveaus, individueel of in groepen.

Evenementen

Tennis en padelvereniging CC Dordrecht organiseert regelmatig evenementen en toernooien voor spelers die op zoek zijn naar competitie of gezelligheid. Daarnaast kun je onze faciliteiten ook boeken voor privé-evenementen.

Bezoek Ons

Of je nu een ervaren speler bent of net begint, Tennis en padelvereniging CC Dordrecht is de plek om te zijn voor padel in . Boek je baan online of neem contact met ons op voor meer informatie. We hopen je snel te zien bij Tennis en padelvereniging CC Dordrecht!

Padeluitrusting

Je kan bij ons ter plekke je padel ballen of padel rackets aanschaffen. Ga je liever voorbereid de baan op? Scoor je padel racket en accessoires dan bij Padelready.nl zelf.

Hoeveel padelbanen zijn er?

Tennis en padelvereniging CC Dordrecht beschikt over 3 padelbanen. Hiervan zijn 0 binnenbanen en 3 buitenbanen. De banen zijn uitgerust met kwalitatieve verlichting en oppervlakken die voldoen aan de standaarden voor een goede speelervaring.

Welke faciliteiten zijn er aanwezig?

Gratis Parkeren

Padel lessen

Verhuur

Kantine

Kleed kamers

Douches aanwezig

wifi [#1029]Created with Sketch.

WiFi

Rolstoel friendly

Speeltuin

RS Padel Rialto Pro

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist